Neler Yeni

İkinci elde PlayStation 5 için hangi testleri yaptırmam gerek?

Zechion

80+ Silver
İkinci elde bazen 11k hatta 9k fiyatına bile ps5'ler görüyorum. Bunların ne tür testleri vardır adamdan isteyebileceğim ?

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,895
İsim
uwu
Yurt dışından hediye geldi diyerek satar çoğu yani yd ama tr olsada fark etmez garanti dışında temizini al

Zechion

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam 9k fiyatına nerede gördünüz söyleyin bana da pro yu satıp alayım
Facebook marketplace üzerinde gördüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yurt dışından hediye geldi diyerek satar çoğu yani yd ama tr olsada fark etmez garanti dışında temizini al
Evet yd oluyor çoğu. Genellikle katar alımlı gördüm. Fakat gerçekten ucuz fiyatlar. Elimdeki bilgisayarı satıp bi' almayı düşünmedim değil.

Hocam 9k fiyatına nerede gördünüz söyleyin bana da pro yu satıp alayım
11k'ya iki kollu falan da gördüm hocam.

Son düzenleme:

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,895
İsim
uwu
Facebook marketplace üzerinde gördüm.

Evet yd oluyor çoğu. Genellikle katar alımlı gördüm. Fakat gerçekten ucuz fiyatlar. Elimdeki bilgisayarı satıp bi' almayı düşünmedim değil.

11k'ya iki kollu falan da gördüm hocam.
Bnde düşündüm PC çok yoruyor taşıması fln ama oyun fiyatlarını fln düşününce önceden almadiysan biraz can sıkıyor

Zechion

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bnde düşündüm PC çok yoruyor taşıması fln ama oyun fiyatlarını fln düşününce önceden almadiysan biraz can sıkıyor
En son ps plus ile oyun üyeliği gibi bir şey çıkmıştı. O kullanılabilir.

En kötü ucuz fiyattan alıp ana fiyattan satılır. Al sat mantığında.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,895
İsim
uwu
Bn yaylada kullanıyorum telefonun interneti bile çekmiyor çoğu zaman bir verici koyamani ne tr nede Turkcell yayla dediğim 10/20 kişinin yaşadığı yer değil rahat 350/400 kişi var aktif kalan kalmayan köylülerle fln 500/550 yı rahat bulur

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,090
İsim
Mert Can Ergün
Oyun testi yap takılma var mı akıcı mı fanı nasıl sessiz mı çalışıyor sesli mi yoksa menülerde git gel yap takılma var mı kolların tuşları titreşimi çalışıyor mu diye bende ps5 aldım sattım

Zechion

80+ Silver
Bn yaylada kullanıyorum telefonun interneti bile çekmiyor çoğu zaman bir verici koyamani ne tr nede Turkcell yayla dediğim 10/20 kişinin yaşadığı yer değil rahat 350/400 kişi var aktif kalan kalmayan köylülerle fln 500/550 yı rahat bulur
Yanlış konu galiba.

Zechion

80+ Silver
Yok PS plus internet ile aktif oluyor diye biliyorum o yorumda konudan biraz sapmisim ama internetin olmadığı bölgede fişi cekiliyor oyun larin yoksa
Evet oyun indirmesi biraz sürer de yine de kullanılır ya. CD'li alınca yine bir güncelleme falan bir şeyler bekliyorsun. Bi' arkadaşım gta5 indirmek için 7/24 bilgisayarını açık bırakmıştı. Cidden 7 gün 24 saat bilgisayarını açık bıraktı.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,895
İsim
uwu
Evet oyun indirmesi biraz sürer de yine de kullanılır ya. CD'li alınca yine bir güncelleme falan bir şeyler bekliyorsun. Bi' arkadaşım gta5 indirmek için 7/24 bilgisayarını açık bırakmıştı. Cidden 7 gün 24 saat bilgisayarını açık bıraktı.
Hocam arkadaşın interneti çok mu kötü yoksa oyun indirirken sinirlamami vardi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,402
Üyeler
172,829
Son üye
Ferhat kara
Top Bottom