İkinci Monitör Tavsiyesi

Çatlı Reis

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,373
5000TL bütçem var. IPS olması ve Full Pivot özelliğine sahip olması benim için çok önemli, ayrıca ayaklık kısmının da büyük olmaması gerekiyor çünkü masamda yer çok yok. Monitörü dikey bir şekilde kullanmayı düşünüyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

5000TL bütçem var. IPS olması ve Full Pivot özelliğine sahip olması benim için çok önemli, ayrıca ayaklık kısmının da büyük olmaması gerekiyor çünkü masamda yer çok yok. Monitörü dikey bir şekilde kullanmayı düşünüyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bu monitör dışında pivotu olan R24E var ama o monitörü artık önermiyoruz.

İncelemesi yok. Ayrıca ufo testinde ghosting gözüküyor.
Anladım teşekkürler. Attığınız kafama yattı. Sizce benim imzamdaki monitörü mü ana monitör olarak kullanmalıyım yoksa bu sizin önerdiğinizi mi?

masada yerin yoksa 1k ya nb f80 monitör kolu alman çok daha iyi olur hemde monitör alırken ayağının özelliklerine bakmadan alırsın daha geniş bir yelpazen olur

@İsimbulamajim Hocam bu önerdiğiniz monitörden ekran olarak daha küçük 100hz altı olmayan modeller var mı? Ekranı dik kullanmayı düşünüyorum ama 24.5 inç çok büyük oluyor. Daha küçük pivot bir modeliniz olur mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,485
Üyeler
184,462
Son üye
MaqrX
Geri