Vitor Pereira
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
7 plus ve 6s plus arasından hangisini önerirsiniz? ikinci telefon olarak kullanılcak.
ikinci telefon olarak kullanıcaksan küçük bişey daha iyi olmazmı7 plus ve 6s plus arasından hangisini önerirsiniz? ikinci telefon olarak kullanılcak.
Fazla harcama al 6s plus pubgde 45 fps vermekten başka farkı yok 7 plusun birde foto çekiyorsan portre sanirim vardi7 plus ve 6s plus arasından hangisini önerirsiniz? ikinci telefon olarak kullanılcak.
bende öyle düşündüm aslında ama şu an kullandığım telefon 6.5 inç olduğu için zorlanmaktan çekindim. kuçuk telefon olarak ne önerirsin?ikinci telefon olarak kullanıcaksan küçük bişey daha iyi olmazmı
portre değilde ana kamera performansı daha önemli benim içinFazla harcama al 6s plus pubgde 45 fps vermekten başka farkı yok 7 plusun birde foto çekiyorsan portre sanirim vardi
bende öyle düşündüm aslında ama şu an kullandığım telefon 6.5 inç olduğu için zorlanmaktan çekindim. kuçuk telefon olarak ne önerirsin?
portre değilde ana kamera performansı daha önemli benim için
Bütçe ne kadar bide. İPhone önereceğim yine.bende öyle düşündüm aslında ama şu an kullandığım telefon 6.5 inç olduğu için zorlanmaktan çekindim. kuçuk telefon olarak ne önerirsin?
SE 2020 bak ikinci elden. Güncel bir cihaz en azından.bende öyle düşündüm aslında ama şu an kullandığım telefon 6.5 inç olduğu için zorlanmaktan çekindim. kuçuk telefon olarak ne önerirsin?
hocam onu main telefon olarak alabilirim fakat 2. yedek telefona ikinci elde 6500 7000 TL vermek beni biraz zorlar açıkcasıSE 2020 bak ikinci elden. Güncel bir cihaz en azından.
bütçe işte çok geniş değil 2000 civarı
O zaman düz iPhone 7 al derim, Plus olana pek gerek yok.hocam onu main telefon olarak alabilirim fakat 2. yedek telefona ikinci elde 6500 7000 TL vermek beni biraz zorlar açıkcası
Mesaj otomatik birleştirildi:
bütçe işte çok geniş değil 2000 civarı
Aynen öyle. plus değil zaten 64 bulma ihtimalin %25 olsada var.O zaman düz iPhone 7 al derim, Plus olana pek gerek yok.