Aman hocam kapora dahi verilmez bunlara imkanı yok o sistemi o fiyata veremezYok hocam. Ben zamanında böyle bir kazık yediğim için elden olur diyince toz olup gitti
Aman hocam kapora dahi verilmez bunlara imkanı yok o sistemi o fiyata veremezYok hocam. Ben zamanında böyle bir kazık yediğim için elden olur diyince toz olup gitti
belliydi.Adam dolandırıcı çıktı. Geri dönüş yok telefon açmıyor.
Konuştuğumuz telegram kanalından da banlattım.
Faturaları görmeden almazdım zaten . Ben ne zaman fatura çalışır halde foto istedim. İletişim yazmamaya başladıDolandırmaca gibi bişi yada hırsızlık ürünü dikkat et bence.
Yani hocam işlemci zaten piyasada bi ara o fiyatlara yükseldi komple sistem imkansız, onlar kolları sıvamadan yolunacak kaz peşindeler .Faturaları görmeden almazdım zaten . Ben ne zaman fatura çalışır halde foto istedim. İletişim yazmamaya başladı
paranı geri iste madem yüzyüze görüşüeksiniz ilk öncü sen testlerini yap parayı hesaba öyle at ama sen paranı geri iste ben burdan uyuz oldum paranı geri isteŞok gelişme . Adam cevap verdi.
İşlemci harç. Diğer parçaların faturaları geldi.
Onu da yarın atarım dedi. Ulan adamın günahını mı aldık acama.
Adama para göndermedim ki.paranı geri iste madem yüzyüze görüşüeksiniz ilk öncü sen testlerini yap parayı hesaba öyle at
o zaman hiç alma bütceyi biraz daha zorla biz sana ful sistem dizelimAdama para göndermedim ki.
Merakla bekliyoruz hocamŞok gelişme . Adam cevap verdi.
İşlemci harç. Diğer parçaların faturaları geldi.
Onu da yarın atarım dedi. Ulan adamın günahını mı aldık acama.