n7cati
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2,212
- İsim
- Necati
Arkadaşlar selam bugün alttaki mouse'u aldım fakat 19000 dpi yazıyor ve üst kısımda delik yok bunda , normalde üst kısmında delik gözüküyor farklı sitelerde ve 12000 dpi diyor benim aldığım mouseun tam modeli ne anlamadım ne fark var ?
Aldığım link ;
pckolik.com
Ürünün normal hali;
www.akakce.com
Aldığım link ;
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
Ürünün normal hali;
![www.akakce.com](https://cdn.akakce.com/z/glorious/glorious-model-o-mat-beyaz-kablosuz-oyuncu.jpg)
Glorious Model O GLO-MS-OW-MW Mat Beyaz RGB Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Glorious Model O GLO-MS-OW-MW Mat Beyaz RGB Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Glorious Model O GLO-MS-OW-MW Mat Beyaz RGB Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.919,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yokmu beyler bilenArkadaşlar selam bugün alttaki mouse'u aldım fakat 19000 dpi yazıyor ve üst kısımda delik yok bunda , normalde üst kısmında delik gözüküyor farklı sitelerde ve 12000 dpi diyor benim aldığım mouseun tam modeli ne anlamadım ne fark var ?
Aldığım link ;
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com
Ürünün normal hali;
![]()
Glorious Model O GLO-MS-OW-MW Mat Beyaz RGB Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Glorious Model O GLO-MS-OW-MW Mat Beyaz RGB Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Glorious Model O GLO-MS-OW-MW Mat Beyaz RGB Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.919,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ekler
Son düzenleme: