Neler Yeni

İlahiyat Okunur Mu Sizce?

Önyargın Ve üsten konuşman rahatsız edici fikrin varsa belirt yoksa ortaokul seviyesinde laf sokma çabasına girme.
İlahiyat konusuna gelirsek de Türkiye'nin en iyi İlahiyat üniversitesinin taban puanı bile 403 :d yani ortalama ilahiyat fakültelerine 330 puan civarı ile girebilirsin gözünde çok büyütme ilahiyat bölümünü, kazanmak isteyen çok rahat kazanır.
Selam kardeşim ilahiyat bölümündeyim, ALLAH sevgisi ile büyüdüğümden:)) Sizin kalitesiz dediğin ilahiyet fakültelerine millet torpille giremiyor:)) ALLAHU EKBER.:))

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
bence git maliye oku
Mesaj otomatik birleştirildi:

o kadarını bilemem
Oturduğum ilde Çorum'da maliye tercih ettim kpss'den memurluk var aklımda zaten onun dışında grafik tasarım yazardım ama tutmuyo istediğim içinde okumayacağım maliyeyi ama ilahiyata göre daha iyi olur zaten yazılabilecek bölüm fazla bir seçeneğim yok. Tarih yazabilirim farklı olarak onu önerir misiniz? Birde tanıdıklarınız maliyeden kpss kaç puanla atandı? Hangi sertifikalar daha çok gerekiyor?

KlausM

80+ Silver
Valla hocam okursan dinin detaylarına ineceğin için dincen çıkma olasılığın var :D

Bir tanıdığımdan örnek verdim.

Linç etmeyin krdsm

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Selam kardeşim ilahiyat bölümündeyim, ALLAH sevgisi ile büyüdüğümden:)) Sizin kalitesiz dediğin ilahiyet fakültelerine millet torpille giremiyor:)) ALLAHU EKBER.:))
Hangi işlere girebilirsin mezun olunca?

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Yarı zamanlı mesih yada Allah olurum diye düşünüyorum:) saka knk iş seçeneğimiz yok ya bosuna okuyoz ö nemli olan din sevgisi

Kesinlikle maliye tercih edin, 3 kuzenim var Hacettepe , Gazi ve Ankara Maliye mezunu. Biri Gümrük kapısında çalışıyor, bir diğeri cumhurbaşkanlığı külliyesinde ve bir diğeri de maliye bakanlığında çalışıyor.

Önü açık bir meslek.
Maliye tercih edilebilir bir bölüm mü sizce yapabilir miyim çok sıkar mı? Derslerini geçebilir miyim?

Mazael

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
atlas
Arkadaşlar merhaba konuyu hortlattım ama tercihlerde son saatler benimde kafam karıştı sizce ilahiyat mı okumalıyım yoksa maliye gibi iibf bölümlerinden birine mi gitmeliyim? E kpss ye girme durumum var o yüzden memurluk için acaba o daha mı iyi olur? @Harley Quinn❖
Din ileride çokta önemli bir yerde olmuyacak gibi duruyor ondan dolayı dinin üstüne işini atmak biraz saçma olabilir 2023 te görücez bunu

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Din ileride çokta önemli bir yerde olmuyacak gibi duruyor ondan dolayı dinin üstüne işini atmak biraz saçma olabilir 2023 te görücez bunu
Hem kpss için hemde e kpss için en iyisi maliye okumak olur sanırım iibf mezunu fazla ama kpss den yüksek almak için elimden geleni yapacağım ilkinden 76 almıştım bu sene 85 hedefim onun dışında grafik tasarım konusundada kendimi geliştirip freelancer olarak yapmayı düşünüyorum

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Oturduğum ilde Çorum'da maliye tercih ettim kpss'den memurluk var aklımda zaten onun dışında grafik tasarım yazardım ama tutmuyo istediğim içinde okumayacağım maliyeyi ama ilahiyata göre daha iyi olur zaten yazılabilecek bölüm fazla bir seçeneğim yok. Tarih yazabilirim farklı olarak onu önerir misiniz? Birde tanıdıklarınız maliyeden kpss kaç puanla atandı? Hangi sertifikalar daha çok gerekiyor?
abim maliye bitirdi ama hiç kpss ye girmedi bilemiyorum ama tarihe ilgin varsa ilgilen ya da direkt mezuna kal grafik tasarıma çalış

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
abim maliye bitirdi ama hiç kpss ye girmedi bilemiyorum ama tarihe ilgin varsa ilgilen ya da direkt mezuna kal grafik tasarıma çalış
Tarihte avantajım ne olur veya edebiyatta?

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
725
İsim
Ömer Keskin
Sen olmayabilirsin ilahiyatı adam gibi okuyanlar kendilerini kalben Allah'a yakın hissediyor. Manevi hayatı düşünürler. Günümüzde ilahiyat eskiden Tasavvuf.
İlahiyat okumakla Allah’a yakın olunmaz. Allah’a yakınlık belli oluşumlar belli şartlar gözetmez. Allah’a yakın olmak isteyen birisinin ilahiyat okumasınada gerek yok. Tamamen saçmalamışsın.

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
okunmaz iktidar değişecek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular