Nvidia mavi ekran veriyor Nvidia çöp.Benim gözümde driverları yüzündedn çöp.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İnşallah o kerizler de biter de 2.el piyasası düzelir.
Bu İnsanlar Yüzünden Normalde 2.el Ekran Kartı Alıcaktım VazgeçtimBenim gözümde driverları yüzündedn çöp.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İnşallah o kerizler de biter de 2.el piyasası düzelir.
nE İroni Demi LütfenNvidia mavi ekran veriyor Nvidia çöp.
Hangi konuda gördünüz? Merak ettim.Nvidia mavi ekran veriyor Nvidia çöp.
Usta AMD CEO su bile kabul eder driverların kötü olduğunu. Nasıl bunu savunuyorsun?Nvidia mavi ekran veriyor Nvidia çöp.
Raporlu yorum seni 1150 TL 2. El arıyorum okuman yazman yok sanırım çoluk çocuk ile uğraşıyoruzYa Bu Kadar ***** Olamazsın Ya .LAN SIFIR KARTLARIN ZATEN 2 3 YIL GARANTİSİ OLUYOR YA
Admin Yok Mu Ya Konuyu Kilitleyip Silsin Deli Olucam Ekran BaşındaHangi konuda gördünüz? Merak ettim.
%3 daha iyi
neredeyse eşit
ALLAH AŞKINA RAPORLA YA ALLAH AŞKINARaporlu yorum seni 1150 TL 2. El arıyorum okuman yazman yok sanırım çoluk çocuk ile uğraşıyoruz
Hayır yani arama yerine ekran kartı mavi ekran yazdığında bile çıkan ekran şu; Arama sonuçları: Ekran kartı Mavi ekran | Donanım Arşivi Forum (donanimarsivi.com).Nvidia mavi ekran veriyor Nvidia çöp.
Ekran başında Deli Oldum Ya Daha Diyoki Sıfır Kartın Garantisi Var Mı ? Sıfır Kart Garanti Olmadan Satılır Mı YaTürkiye de bir tek beyefendinin kartının garantisi var zaten.