Vartex
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 4
Dahası
Neresi iyi o fiyata sıfır 1650s bulabilirsinfiyatı gayet iyi
Neresi iyi o fiyata sıfır 1650s bulabilirsinfiyatı gayet iyi
Ama garantisi var.(arkadaşın önceden açtığı konu)rx 580 kapanıyor neden
rx 580 r3 3100 b450 16 gb ram corsair vs650 psu var PC de ama rx 580 ekran kartım yüksek grafikli bir oyun oynarken kapanıyorforum.donanimarsivi.com
bozuk ekrantı satmaca
marka senin alcağım 1650s asus değil değilmiNeresi iyi o fiyata sıfır 1650s bulabilirsin
ilanı şikayet ederek alacak kişinin mağdur olmasını engelleyebilirsiniz(arkadaşın önceden açtığı konu)rx 580 kapanıyor neden
rx 580 r3 3100 b450 16 gb ram corsair vs650 psu var PC de ama rx 580 ekran kartım yüksek grafikli bir oyun oynarken kapanıyorforum.donanimarsivi.com
bozuk ekrantı satmaca
Fiyatın falan yazdığı yerin altında "İlan ile İlgili Şikayetim Var" kısmında şikayet edebilirsin.kardeşim senin yaptığın ayıp değilmi millete bozuk ekran kartı satmaya sizin gibiler yüzünden 2. el artık güvenilmiyor daha yazacak çok kelime var ama banlanmama deymezsin
Asus'un da vardı. Ben 1600 TL'ye 5500XT aldım.marka senin alcağım 1650s asus değil değilmi
1400 e satılır4k oyunculuğa geçicemde rx580 i satıyorum satılırmı 1800tl ye biraz pazarlık payı vardır 2023 ün 9. ayına kadar garantisi var
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Keşke Bu İnsanlara Küfür Serbest Olsa İçimde Nasıl Biriktiriyorum Ama Dışarı Vuramıyorum Ya Çıldırıcam(arkadaşın önceden açtığı konu)rx 580 kapanıyor neden
bozuk ekrantı satmaca
Kart Bozukmuş Hocam1400 e satılır
Bide Çıkıp Diyor Ki Sanki Sıfır Gibi Sıkıntısı Olmayan Kartı Koymuş Gibi Bide 0 Fiyatına Veriyor ya Bende Buna Tutuluyorumkardeşim senin yaptığın ayıp değilmi millete bozuk ekran kartı satmak sizin gibiler yüzünden 2. el artık güvenilmiyor daha yazacak çok kelime var ama banlanmama deymezsin
bozuksa 700 e satar en fazla.Keşke Bu İnsanlara Küfür Serbest Olsa İçimde Nasıl Biriktiriyorum Ama Dışarı Vuramıyorum Ya Çıldırıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kart Bozukmuş Hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bide Çıkıp Diyor Ki Sanki Sıfır Gibi Sıkıntısı Olmayan Kartı Koymuş Gibi Bide 0 Fiyatına Veriyor ya Bende Buna Tutuluyorum