ilana koydumda satılırmı?

her şirketin bazı sıkıntıları olabilir bunlar düzeltilmeye çalışılıyor gidip'de A markasının ürünü kötü demek şirketin adını lekelemeye yönelik olur zaten bir ürün gerçek anlamında sıkıntı çıkartıyor ise forumda önermiyoruz zaten markaları kötülemeyi bırakın tarafsız bir bakış açısı ile bakın olaylara

(arkadaşın önceden açtığı konu)

bozuk ekrantı satmaca
ilanı şikayet ederek alacak kişinin mağdur olmasını engelleyebilirsiniz :)

kardeşim senin yaptığın ayıp değilmi millete bozuk ekran kartı satmak sizin gibiler yüzünden 2. el artık güvenilmiyor daha yazacak çok kelime var ama banlanmama deymezsin

(arkadaşın önceden açtığı konu)

bozuk ekrantı satmaca
Keşke Bu İnsanlara Küfür Serbest Olsa İçimde Nasıl Biriktiriyorum Ama Dışarı Vuramıyorum Ya Çıldırıcam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1400 e satılır
Kart Bozukmuş Hocam

kardeşim senin yaptığın ayıp değilmi millete bozuk ekran kartı satmak sizin gibiler yüzünden 2. el artık güvenilmiyor daha yazacak çok kelime var ama banlanmama deymezsin
Bide Çıkıp Diyor Ki Sanki Sıfır Gibi Sıkıntısı Olmayan Kartı Koymuş Gibi Bide 0 Fiyatına Veriyor ya Bende Buna Tutuluyorum

Keşke Bu İnsanlara Küfür Serbest Olsa İçimde Nasıl Biriktiriyorum Ama Dışarı Vuramıyorum Ya Çıldırıcam

Kart Bozukmuş Hocam

Bide Çıkıp Diyor Ki Sanki Sıfır Gibi Sıkıntısı Olmayan Kartı Koymuş Gibi Bide 0 Fiyatına Veriyor ya Bende Buna Tutuluyorum
bozuksa 700 e satar en fazla.

kartın 1500 ederi var dostum bilgin olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,799
Üyeler
191,166
Son üye
Godrilla
Geri