Neler Yeni

İlerdeki sokak 80mbps desteklerken benim bulunduğum sokak 8 mbps destekliyor

Abranas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Semih Yıldız
Öncelikle TürkTelekom'u kullandığımı belirteyim. Netspeed üzerinden altyapımı kontrol ettirdim, bana "??" Çıkarken (en yüksek 8mbps internet kullanabiliyorum) karşı sokağa "80mbps" çıkıyor ve üstelik karşı sokakla aramızda bina bile yok aramızdaki fark maksimum 15m. Sorum şu TürkTelekom'u arasam bizim binaya veya sokağa da el atabilir mi?

Not: Karşı sokaktaki bina ile santral dolabının mesafesi 105m imiş.

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Öncelikle TürkTelekom'u kullandığımı belirteyim. Netspeed üzerinden altyapımı kontrol ettirdim, bana "??" Çıkarken (en yüksek 8mbps internet kullanabiliyorum) karşı sokağa "80mbps" çıkıyor ve üstelik karşı sokakla aramızda bina bile yok aramızdaki fark maksimum 15m. Sorum şu TürkTelekom'u arasam bizim binaya veya sokağa da el atabilir mi?

Not: Karşı sokaktaki bina ile santral dolabının mesafesi 105m imiş.
Altyapı başvurusunda bulunursan eğer şanslıysan gelebilir. Twitter/Mail yoluyla da baskı yaparsın. Bu konuları @alpolojix / Leroxy bilir.

DENI2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,983
İsim
Deniz
Steam
https://steamcommunity.com/id/HiDeniz
Discord
DΞNI2 ム#9844

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Bölge müdürlüğüne gidin, altyapı için dilekçe verin. Fazla da yapılacak bir şey yok, denildiği gibi dilekçe sonrası da sosyal medyadan sürekli ve ama kibar bir dille baskı yapmayı deneyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,733
Üyeler
165,581
Son üye
mahsumex7
Top Bottom