byhorozkentli
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,601
- İsim
- Deniz Bey
Merhaba
Alışveriş ile ilgili bi Tesadüfü sizlerle paylaşmak istiyorum
2022 Mart Ayında İncehesap Gaming Gecesinde 3300x İşlemci aldım 1 ay kullandım nisan ayında 5600 e geçiş yaptığım için 3300x î sahibinden de İstanbullu birine sattım,
Benden Alan, biraz kullanıp Başkasına Satmış , Ondan Alan Kişi (Antepli) Biraz Kullanıp işlemciyi facebook grupta satışa Koymuş ,
Benim Aldığım 5600 işlemci arıza yaptığı için bugün(16.06.2022) garantiye verdim onun yerine idarelik işlemci almak için grupta 3100 alınır postu açtım, posta cevap veren Antepli birisi 3300x var dedi bende tamam alayım dedim anlaştık faturayı attı
Fatura da ne göreyim benim adım , yani benim adıma düzenlenen fatura
Ve bu kişiler birbirini hiç tanımıyor
3 ay sonra işlemci döndü dolaştı geri bana gelecek(Denizli)
Bu ilginç tesadüf ü sizlerle de paylaşmak istedim
Alışveriş ile ilgili bi Tesadüfü sizlerle paylaşmak istiyorum
2022 Mart Ayında İncehesap Gaming Gecesinde 3300x İşlemci aldım 1 ay kullandım nisan ayında 5600 e geçiş yaptığım için 3300x î sahibinden de İstanbullu birine sattım,
Benden Alan, biraz kullanıp Başkasına Satmış , Ondan Alan Kişi (Antepli) Biraz Kullanıp işlemciyi facebook grupta satışa Koymuş ,
Benim Aldığım 5600 işlemci arıza yaptığı için bugün(16.06.2022) garantiye verdim onun yerine idarelik işlemci almak için grupta 3100 alınır postu açtım, posta cevap veren Antepli birisi 3300x var dedi bende tamam alayım dedim anlaştık faturayı attı
Fatura da ne göreyim benim adım , yani benim adıma düzenlenen fatura
Ve bu kişiler birbirini hiç tanımıyor
3 ay sonra işlemci döndü dolaştı geri bana gelecek(Denizli)
Bu ilginç tesadüf ü sizlerle de paylaşmak istedim