İlişki hakkında tavsiyeler

loewry

80+ Silver
Reaksiyon skoru
967
Gençler yaş 18, gym de bi kız var benim yakın arkın exinin yakın arkadaşı. Ben arkla oda o kızla geliyo idmana. Benim arkın exle barısma durumu vb derken bu kızla sohbetım olacak gibi duruyor. Kızıda beğeniyorum yürüme niyetimde var. Sevgilisi yoksa tabi. Ama exide bizim salonda yaklaşık 1.5 ay sevgili kalmışlar.çocukla pek bi sohbetim yok ortal bi bağımız falanda yok aynı ortamda bulunmuyoruz. Çocuk bizim yaşlarda polisliğe hazırlanıyor. Yani sıkıntı bi tip değil. Şimdi ben bu kızla salonda takılmaya başlasam çocuk tarafından nasıl olur durum, ayıp olur mu? Nasıl bir yol izlemem gerek, tavsiye verecek arkadaşlar olursa sevinirim

Gençler yaş 18, gym de bi kız var benim yakın arkın exinin yakın arkadaşı. Ben arkla oda o kızla geliyo idmana. Benim arkın exle barısma durumu vb derken bu kızla sohbetım olacak gibi duruyor. Kızıda beğeniyorum yürüme niyetimde var. Sevgilisi yoksa tabi. Ama exide bizim salonda yaklaşık 1.5 ay sevgili kalmışlar.çocukla pek bi sohbetim yok ortal bi bağımız falanda yok aynı ortamda bulunmuyoruz. Çocuk bizim yaşlarda polisliğe hazırlanıyor. Yani sıkıntı bi tip değil. Şimdi ben bu kızla salonda takılmaya başlasam çocuk tarafından nasıl olur durum, ayıp olur mu? Nasıl bir yol izlemem gerek, tavsiye verecek arkadaşlar olursa sevinirim
ilişki tavsiyesi verebilecek son insan olarak yorum yapmaya geldim, merhabalar. Bence en etik olacak şekilde bir buluşma ayarlayıp, kahvenizi yudumlarken tatlı tatlı sohbet etseniz çok daha iyi olur. (çok yanlış bir terim kullanıyor da olabilirim emin değilim) 4lü date ayarlayıp birbirinize alışmanızı tavsiye ederim. salondaki çocuk içinde çok bir muhabbetin yoksa o muhabbeti de 0 a indirirsin zaten olur biter. sadece yine salonda çok sıkı fıkı olmanıza da gerek yok göze sokar gibi, o yüzden konuşma konusunu başka bir mekan olarak söyledim... evet, ben olsam beni çok ciddile almazdım. bu konular hakkında herhangi bir tavsiye verebilecek kişi değilim fakat etik olan yönünü ciddiye alabilirsin...

Gidip Ex sevgilisinden sor bakalım kızla neden ayrıldın diye.
Tanıştıktan sonra ondan kurtulmak için bin türlü yol arayışına girmeyesin.

Sorunlu kişiliği varsa tanışmadan yol ver gitsin ondan diyorum. Güzelliği aşkı meşki boş ver, seni soyup soğana çevirirse tüküreyim böyle aşka dersin.

Gidip Ex sevgilisinden sor bakalım kızla neden ayrıldın diye.
Tanıştıktan sonra ondan kurtulmak için bin türlü yol arayışına girmeyesin.

Sorunlu kişiliği varsa tanışmadan yol ver gitsin ondan diyorum. Güzelliği aşkı meşki boş ver, seni soyup soğana çevirirse tüküreyim böyle aşka dersin.
Orasını bilemiyorum ama çok öyle bir tip durmuyor davranışlarından konuşmasından iyi biri olduğu anlaşılıyor. Öyle ortamcı bir kızda değil çevresi kücük

Geri