Neler Yeni

İlişki konusunda çok zor durumdayım tavsiyenize ihtiyacım var

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
mehmet
Arkadaşlar zor bir durumda kaldım arkadaşımın eski sevgilisi bana açıldı ben ilk başta mesafemi korudum ama devamlı yapınca bağlandım sevgili durumuna geldik arkadaşıma ihanet etmiş gibi hissediyorum kız başka bi şehirde uzağız ayrılmak istiyorum ama kız beni çok seviyor benim içim hep bi kötü oluyor napacam bilmiyorum arkadaşım öğrensinde istemiyorum onun gözünde kötü kalırım diye

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kız gerçekten seviyor gibi gelmedi bana, eğer sen sevmiyorsan yavaş yavaş soğuk davran zaten uzakmışsınız yakında biter

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kız gerçekten seviyor gibi gelmedi bana, eğer sen sevmiyorsan yavaş yavaş soğuk davran zaten uzakmışsınız yakında biter
Benim istemememin tek sebebi arkadaşımın eski sevgilisi olması arkadaşımla beraberliğini kesmişken benden hoşlanıyomuş söylememiş o zaman benim sevgilim olduğu için şimdi ayrılmışlar bana açılmıştı ama içim hiç rahat değil

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Arkadaşınla ne zaman ayrıldılar

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
2-2 buçuk ay falan max 3 ay olmuştur
Boşluğa düşmüş sığınacak liman arıyor. Taze ayrılmış bir kızdan hayır gelmez. Seni gerçekten sevip sevmediğini anlayamazsın, o da anlayamaz. O an kendine en yakın gördüğü erkek kimse ona sığınmaya çalışır. Durumu atlatıp özgüvenini topladığında da gözünden düşersin. Seni sevdiği için ayrılması da yalandır büyük ihtimalle. Bence uzak dur kendi iyiliğin için. Eğer gerçekten seviyorsa bile sen uzak kalmaya çalışsan da sana yanaşmak için elinden geleni yapar zaten. Zamana bırakmak en iyisi ama bu süreçte kendini kıza bağlamaman lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Boşluğa düşmüş sığınacak liman arıyor. Taze ayrılmış bir kızdan hayır gelmez. Seni gerçekten sevip sevmediğini anlayamazsın, o da anlayamaz. O an kendine en yakın gördüğü erkek kimse ona sığınmaya çalışır. Durumu atlatıp özgüvenini topladığında da gözünden düşersin. Seni sevdiği için ayrılması da yalandır büyük ihtimalle. Bence uzak dur kendi iyiliğin için. Eğer gerçekten seviyorsa bile sen uzak kalmaya çalışsan da sana yanaşmak için elinden geleni yapar zaten. Zamana bırakmak en iyisi ama bu süreçte kendini kıza bağlamaman lazım.
Kız 1 haftalık tatilde yanına gelcem falan diyor dostum gerçekten o kadar saçma bi çıkmaza düştüm gibi arkadaşıma ihanet etme hissi beni bitiryor saatlerce konuşuyoduk bide kızla ama artık yeter demek istiyorum

FurkanIIy

80+ Bronze
Kız sevgilisinin arkadaşına, yani sana aşık olmuş. Hadi diyelim ki seninle de sevgili oldu. Senin başka bir arkadaşına aşık olmayacağı kesin mi?

Mesela bu tarz bir yaklaşımdan yola çıkarak; ben senin arkadaşının yerinde olsam seni asla affetmezdim. Hadi bu kıza aşık oldu, tamam. Benim bir sonraki sevgilimde de gözü olacak mı diye şüphe ederdim. Bu kızı hayatından çıkar ve kendine çeki düzen ver hocam. Yaptığın şey ihanet.

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Kız 1 haftalık tatilde yanına gelcem falan diyor dostum gerçekten o kadar saçma bi çıkmaza düştüm gibi arkadaşıma ihanet etme hissi beni bitiryor saatlerce konuşuyoduk bide kızla ama artık yeter demek istiyorum
Gelmesin

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,846
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
mehmet
Kız sevgilisinin arkadaşına, yani sana aşık olmuş. Hadi diyelim ki seninle de sevgili oldu. Senin başka bir arkadaşına aşık olmayacağı kesin mi?

Mesela bu tarz bir yaklaşımdan yola çıkarak; ben senin arkadaşının yerinde olsam seni asla affetmezdim. Hadi bu kıza aşık oldu, tamam. Benim bir sonraki sevgilimde de gözü olacak mı diye şüphe ederdim. Bu kızı hayatından çıkar ve kendine çeki düzen ver hocam. Yaptığın şey ihanet.
Dostum o kadar pişmanım ki zaten konultuğumuz zaman aklımda hep arkadaşım vardı kız arkadaşımdan nefret ediyodu kötü ayrıldıkları için içim hep kötüydü ve huzursuzdum ilk başta mesafemi korudum şimdide artık bitirmek istiyorum daha fazla katlanamıyorum

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,566
İsim
Mert Metshi
yaslar kac

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR