Helixo
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 501
- Bütçe
- 400.000
şu araçlara bakıyorum sıkıntı çıkarırlarmı
corolla yada c2 al ustası çok düşünme bile.şu araçlara bakıyorum sıkıntı çıkarırlarmı
Japon ve Kore arabası al ben bir heves uğruna w124 almıştım çok sıkıntısız bindim sonra bmw hevesine e39 aldım şansıma patlak araba almışız uğraştırdı durdu.Araçlara bakış açın ulaşım ise bu bütçelerde kesinlikle japon kore alşu araçlara bakıyorum sıkıntı çıkarırlarmı
corolla efsane kasamı hocamcorolla yada c2 al ustası çok düşünme bile.
hocam marka model belirtirseniz güzel olur araştırmaya yeni yeni başladımda çok bilgim yok ondan hocamJapon ve Kore arabası al ben bir heves uğruna w124 almıştım çok sıkıntısız bindim sonra bmw hevesine e39 aldım şansıma patlak araba almışız uğraştırdı durdu.Araçlara bakış açın ulaşım ise bu bütçelerde kesinlikle japon kore al
o butceye ne bulabilirseniz hocam ama evet efsane kasa, usta cok, parca cok, parca secenegi bol yan sanayi ve orj, al bakim yap 10 sene tik demezcorolla efsane kasamı hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam marka model belirtirseniz güzel olur araştırmaya yeni yeni başladımda çok bilgim yok ondan hocam
o butceye ne bulabilirseniz hocam ama evet efsane kasa, usta cok, parca cok, parca secenegi bol yan sanayi ve orj, al bakim yap 10 sene tik demez
250 300 bine kadar alabilirsiniz yoksa motorlari duzgun bakildiysa 700 800k km acilmadan gidiyoryaş kaç olmalı max hocam bide kilometre kaç olmalı max
mesela bu iyi midir? https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-civic-1.6-ies-1250150014/detay sıkıntı çıkarırmıo butceye ne bulabilirseniz hocam ama evet efsane kasa, usta cok, parca cok, parca secenegi bol yan sanayi ve orj, al bakim yap 10 sene tik demez
İyi fiyatmış ki 5 dk içinde kaldırılmışmesela bu iyi midir? https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-civic-1.6-ies-1250150014/detay sıkıntı çıkarırmı
.