İlk Araç Öneri bütçe 400k

Masraf yapmasın - motor güçlü olsun ve konfor isterim derseniz Corolla E120 Sedan gayet güzel

Japon ve Kore arabası al ben bir heves uğruna w124 almıştım çok sıkıntısız bindim sonra bmw hevesine e39 aldım şansıma patlak araba almışız uğraştırdı durdu.Araçlara bakış açın ulaşım ise bu bütçelerde kesinlikle japon kore al

corolla yada c2 al ustası çok düşünme bile.
corolla efsane kasamı hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Japon ve Kore arabası al ben bir heves uğruna w124 almıştım çok sıkıntısız bindim sonra bmw hevesine e39 aldım şansıma patlak araba almışız uğraştırdı durdu.Araçlara bakış açın ulaşım ise bu bütçelerde kesinlikle japon kore al
hocam marka model belirtirseniz güzel olur araştırmaya yeni yeni başladımda çok bilgim yok ondan hocam

corolla efsane kasamı hocam

hocam marka model belirtirseniz güzel olur araştırmaya yeni yeni başladımda çok bilgim yok ondan hocam
o butceye ne bulabilirseniz hocam ama evet efsane kasa, usta cok, parca cok, parca secenegi bol yan sanayi ve orj, al bakim yap 10 sene tik demez

yaş kaç olmalı max hocam bide kilometre kaç olmalı max

o butceye ne bulabilirseniz hocam ama evet efsane kasa, usta cok, parca cok, parca secenegi bol yan sanayi ve orj, al bakim yap 10 sene tik demez

yaş kaç olmalı max hocam bide kilometre kaç olmalı max
250 300 bine kadar alabilirsiniz yoksa motorlari duzgun bakildiysa 700 800k km acilmadan gidiyor

Şoförlük tecrübeniz yoksa ya da çok çok az ise accent era da kaza yapabilirsiniz. Şöyle ki ; frenleri çok iyi bir araç değil. Hafif bir araç olduğu için frenler yetmiyor. Tabii şoföre bağlı.

Bu paraya 1.3 linea alınabiliyorken accent admire almazdım ben. Evet benzinli, belki lineaya göre daha sorunsuzdur ama yenilik, tasarım, performans açısından 1.3 linea çok güçlü bir rakip bu fiyat bandında.

Araç almadıysanız ve hala bakıyorsanız, 1.3 linea, 1.3 punto ticari olur diyorsanız doblo & fiorino. Peugeot partner tepee.
Bu araçlara km'si max 225 - 235 bin olacak şekilde bakabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,008
Üyeler
183,368
Son üye
Rashomomun
Geri