TahaCel
80+ Gold
Dahası
dur tahmin edeyim seçip rastgele yerlere bastın değilmi ama olsun kulağa ritim olarak hoş geliyor yani en azından bana hoş geldibeat mi değilmi bilmiyorum @Şizofren nin söyledi proglamla yaptım ilk amatörce hiç video felan izlemeden müziğin bir yerinden sonra sessizlerşiyor nasıl yapıldını bilmedim için rastgele oldu biraz youtubeden video ileyerek öğrencem
arada ki boşluk kötü olmuş ve öyle başlık açmak yasakbeat mi değilmi bilmiyorum @Şizofren nin söyledi proglamla yaptım ilk amatörce hiç video felan izlemeden müziğin bir yerinden sonra sessizlerşiyor nasıl yapıldını bilmedim için rastgele oldu biraz youtubeden video ileyerek öğrencem
Yok kanka, benimkiler bu şaheserin yanında bir hiç yani.@korelibey seninkilerden iyi.
üfbeat mi değilmi bilmiyorum @Şizofren nin söyledi proglamla yaptım ilk amatörce hiç video felan izlemeden müziğin bir yerinden sonra sessizlerşiyor nasıl yapıldını bilmedim için rastgele oldu biraz youtubeden video ileyerek öğrencem
klasörü sol da bulunan yere at dur ss atıcam şimdizaten dedim yukarda hiç video felan izlemedim knk sana bişey sorcam drum kit indirdim bunu fl studioda naıl açıcam bulamadımda
klasörü gösterdiğim yere sürükleklasörü sol da bulunan yere at dur ss atıcam şimdi