Neler Yeni

Çözüldü✓ Ilk bilgisayarimi alacam

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Burak Şahin
Reis

Size dedigim nvidia disinda anlamam bana önerdiğiniz sistemin nvidia kartina esdeger halini soyleyin mesela rx 7700xt diyelim 4080e esdeger tarzinda ben boyle anlarim parcalari ayri mağazalardan ugrasmak istemem tek bir yerde parçaların hepsi varsa anlarim sistem hazir olur ayri olur farketmez dedigim gibi nvidia kartina esdeger versiyonunu soyleyin ben oyle anlarim o amd ekran kartinin gucunu
kardeşim her şeyi bizden bekliyorsun. önerdiğimiz sistemlerin yt de 50 tane test videosu var

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Burak Şahin
Sistem baya sasali duruyor dediginiz ekran kartlarinin nvidia karsiligi nedir gücünü ona gore hesaplarim ben ve beni rahat bakimlarini yaptigim takdirde 6 sene gotururmu
çok uzun süre götürür. bu fiyata alabileceğin en iyi sistem bu

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kemal
Kusura bakmayin rahatsiz ettiysem pcden cok anlamadigim icin kusura bakmayin fazla yuklendim size parcalari atilan sistemi bi bakicam intten butce yukselir yada duser ise haber ederim baska sistem olustururuz 2 haftaya hersey belirlenir
kardeşim her şeyi bizden bekliyorsun. önerdiğimiz sistemlerin yt de 50 tane test videosu var

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Umut
Sistem baya sasali duruyor dediginiz ekran kartlarinin nvidia karsiligi nedir gücünü ona gore hesaplarim ben ve beni rahat bakimlarini yaptigim takdirde 6 sene gotururmu
7700xt 4060-4070 arası bir şeydi ve sistem sizi 6 sene götürür fakat 7700xt alıp kalan para ile anakartı b650 serisi yapabilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Burak Şahin
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kemal
7700xt 4060-4070 arası bir şeydi ve sistem sizi 6 sene götürür fakat 7700xt alıp kalan para ile anakartı b650 serisi yapabilirsiniz
Dedigim gibi suan bunu almayi denicem 2 haftaya hersey netlesir olmadi fiyat yukselir yada düşerse haber ederim hic alamicaksam teşekkür eder kapatirim forumu 2 haftaya görüşürüz gencler sagolun yardim icin

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Burak Şahin
Kusura bakmayin rahatsiz ettiysem pcden cok anlamadigim icin kusura bakmayin fazla yuklendim size parcalari atilan sistemi bi bakicam intten butce yukselir yada duser ise haber ederim baska sistem olustururuz 2 haftaya hersey belirlenir
üstad yanlış anlama kimseye kötü söz etmek istemeyiz. Bu saatte senin iyiliğin için emek harcıyor insanklar. Kim uğraşacak diyorsun. Daha verimli bileşenleri daha ucuza topla diye çabalıyoruz. Daha iyilerine sahip ol amacımız

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kemal
üstad yanlış anlama kimseye kötü söz etmek istemeyiz. Bu saatte senin iyiliğin için emek harcıyor insanklar. Kim uğraşacak diyorsun. Daha verimli bileşenleri daha ucuza topla diye çabalıyoruz. Daha iyilerine sahip ol amacımız
Tamam reis sagolasin destekleriniz icin o en son atilan 7700xtli sisteme yarin detayli bakar oyun test videolarini izlerim 7800xtde 25kymis zaten pahali gorunmuyor elimden geldigince o sistemi almaya calisicam alamazsam bildiririm 2 haftaya simdilik teşekkürler Allah razi olsun fiyat artar yada azalirsa haberdar ederim iyi aksamlar iyi günler teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Burak Şahin
Tamam reis sagolasin destekleriniz icin o en son atilan 7700xtli sisteme yarin detayli bakar oyun test videolarini izlerim 7800xtde 25kymis zaten pahali gorunmuyor elimden geldigince o sistemi almaya calisicam alamazsam bildiririm 2 haftaya simdilik teşekkürler Allah razi olsun fiyat artar yada azalirsa haberdar ederim iyi aksamlar iyi günler teşekkürler.
hayırlı akşamlar usta. inşallah alırsın

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Umut
şimdiden hayırlı olsun iyi akşamlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kemal

Hocam şuan aklimda bu sistem var onerir misiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

7800xt icinde bu var

Top Bottom