anlamazdin
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Monitor degil sadece klavye mouse mousepad monitor bide artarsa mikrofonişlemci i5-12 ekran kartı 4060ti'ken monitöre neden 10k ayırdın ki
Monitor degil sadece klavye mouse mousepad monitor bide artarsa mikrofonişlemci i5-12 ekran kartı 4060ti'ken monitöre neden 10k ayırdın ki
Öyle hocam vatandan alırsa böyle saçma sapan sistemlere denk oluyor parası.Uzak durun bundan
Internete guvenmiyorum be reis ayni sistemi vatandan ne kadar farkla dizebilirim 1k 2kmi oynar yoksa 5 6k ya ulasirmi farkhocam parça görme telaşın neden? sıfır ürünler sonuçta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
buraya atılan linkler sizi mağdur etmez
ekipmanları bu kadar aceleye getirmeye gerek yok bence önce kasanın içine yığ bütçeyi derim ben. mikrofon mouse klavye neymiş sanki bir ay sonra da alırsın onlarıMonitor degil sadece klavye mouse mousepad monitor bide artarsa mikrofon
16 kya 6650xt mi olur bişey diyeceğim ban atacak lan geçen 2 3 ay önce 6700 10 k idiÖyle hocam vatandan alırsa böyle saçma sapan sistemlere denk oluyor parası.
Gecen discordda bazi suncuularda arkadaslarla konustum bazilari diyor vatandan al bazilari diyor itopya kazik bazilari diyor İncehesap vs bulasma ne yapacagimi sasirdim artık guzel bir kasa onerin yeter bana gerisini bosverin hallederim ben pisman ettirmesin kasa 5 sene gotursun her oyunda 1080p max ayarlarda 80fps göreyim yeter beÖyle hocam vatandan alırsa böyle saçma sapan sistemlere denk oluyor parası.
Kasa internetten olabilir problem degilGecen discordda bazi suncuularda arkadaslarla konustum bazilari diyor vatandan al bazilari diyor itopya kazik bazilari diyor İncehesap vs bulasma ne yapacagimi sasirdim artık guzel bir kasa onerin yeter bana gerisini bosverin hallederim ben pisman ettirmesin kasa 5 sene gotursun her oyunda 1080p max ayarlarda 80fps göreyim yeter be
Reis 6 sene once aldigim kiytirik klavye mousedan biktim artik kaliteye dokunmak istiyorumekipmanları bu kadar aceleye getirmeye gerek yok bence önce kasanın içine yığ bütçeyi derim ben. mikrofon mouse klavye neymiş sanki bir ay sonra da alırsın onları
doğrudur ama denklemi kurunca biraz mantıksız gözüküyor. 6 yıldır kullandığın klavye mouse ve kulaklığın mikrofonunu 1-2 ay daha idare etmeyi kabul et ne güzel sistemler önersinler sana. ekran kartı mı upgrade etmek daha kolay klavye miReis 6 sene once aldigim kiytirik klavye mousedan biktim artik kaliteye dokunmak istiyorum
Haklisin be reis tamam be bana 30k 35k ve 40k icin 3 farkli sistem onerebilir misiniz ama boyle 5 seneden fazla gotursun her oyunda performansin icinden geçeyim 1440pde bile max ayarlarda 80fpsin altina dusmesin size guveniyorumdoğrudur ama denklemi kurunca biraz mantıksız gözüküyor. 6 yıldır kullandığın klavye mouse ve kulaklığın mikrofonunu 1-2 ay daha idare etmeyi kabul et ne güzel sistemler önersinler sana. ekran kartı mı upgrade etmek daha kolay klavye mi
Önerdiğim sistemler kötü mü amd ekran kartı mı istemiyorsun ney ?Haklisin be reis tamam be bana 30k 35k ve 40k icin 3 farkli sistem onerebilir misiniz ama boyle 5 seneden fazla gotursun her oyunda performansin icinden geçeyim 1440pde bile max ayarlarda 80fpsin altina dusmesin size guveniyorum
yukarıda etiketlenen arkadaşlar bilir en iyisini. birkaç amd sistem önersinler sen kafana yatanı al geç mikrofonmuş mouse'muş halledilir onlarHaklisin be reis tamam be bana 30k 35k ve 40k icin 3 farkli sistem onerebilir misiniz ama boyle 5 seneden fazla gotursun her oyunda performansin icinden geçeyim 1440pde bile max ayarlarda 80fpsin altina dusmesin size guveniyorum
Bi tanesi 35k guzel fiyat ama bilmedigim site guvenemiyorum itopyadan olursa sevinirim 30 35 ve 40kya sistem butce degisebiliyor anlik olarakÖnerdiğim sistemler kötü mü amd ekran kartı mı istemiyorsun ney ?
Tamam reis monitorde olmadi eski bi tane tupluye benzer var alirim bi hdmi dan vga ya donusturucu oyle denerimyukarıda etiketlenen arkadaşlar bilir en iyisini. birkaç amd sistem önersinler sen kafana yatanı al geç mikrofonmuş mouse'muş halledilir onlar
usta aradığın kriterler için bazı şeylerden feragat etmen lazım site vs gibiBi tanesi 35k guzel fiyat ama bilmedigim site guvenemiyorum itopyadan olursa sevinirim 30 35 ve 40kya sistem butce degisebiliyor anlik olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tamam reis monitorde olmadi eski bi tane tupluye benzer var alirim bi hdmi dan vga ya donusturucu oyle denerim