ilk bıyık tıraşı için

umuttt

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,539
bıyığı ilk kez almak için herkes makine kullan diyor jilet kesinlikle kimse önermiyor
ve yaşım 14 kesmeli miyim

Makine kullan knk. Jilet sanıldığı kadar kalınlaştırmasada hinede etkisi var. Sen bi süre makine devam et. Ben 18 olacam ve yeni yeni jilet kullanıyorum

bıyığı ilk kez almak için herkes makine kullan diyor jilet kesinlikle kimse önermiyor
Jilet kullanma. Bir süre sonra bakır sertliğinde oluyor o bıyıklar ve kesmesi zor oluyor. Makine daha rahat ve hızlı bir çözüm. Aynı zamanda jilet fazla orantılı kesemiyor. Yaşla ilgili değil bu olay, eğer bıyıkların çok fazla çıktıysa kesmelisin. Ben 14 yaşında 2 günde bir traş oluyordum. Şimdi 23 oldum hala 2 günde bir traş oluyorum. Genlerle alakalı.

19 yaşındayım daha jilet vurmadım yine de baya baya çıkıyor yanak dediğimz yerlerde bile var jilet kullansam nasıl olcaktı kim bilir

Makine gördüğü kılı alır; jilet ise her yeri. Gri kılı bile siyah olarak çıkarır sonrasında. Bu yüzden makine kullanılmalıdır. Jilet ileride kıl asimetri olursa simetri sağlamak için eksik yere vurulur.

Makine gördüğü kılı alır; jilet ise her yeri. Gri kılı bile siyah olarak çıkarır sonrasında. Bu yüzden makine kullanılmalıdır. Jilet ileride kıl asimetri olursa simetri sağlamak için eksik yere vurulur.
benim çıkmayan yerler var jilet vursam düzelir mi aynı oranda çıkar mı

benim çıkmayan yerler var jilet vursam düzelir mi aynı oranda çıkar mı
O bölgede çıkarmaya başlar ama aynı oranda çıkarmaz.
Bir yerde 3 tane çıkarken diğer yerde 5 tane çıkar. Zaten simetriyi çoğalınca kapladığı alan sağlayacak.

İlk 15 yaşında oldum tıraşımı jilet ile, 18 e giricem son bir bir buçuk yıldır da neredeyse her gün jilet ile traş oluyom sadece sakalar sertleşiyor o da sertleşsin daha iyi duruyor sert olmasa testis kılına benzer, vur jileti bişey olmaz

5 senedir jilet kullanıyorum, hiçbir şey yok. Bir şey olmaz.

Makine kullan knk. Jilet sanıldığı kadar kalınlaştırmasada hinede etkisi var. Sen bi süre makine devam et. Ben 18 olacam ve yeni yeni jilet kullanıyorum
Tavisye , askere gidene kadar jilet vurma

Knk ben bıyık ve yanaktakileri alıyorum. Az bi kısım çene sakalım var onun dışında heryerim pürüssüz olmalı. Fakat makine güzel kesemediği için jilet vurmak zorundayım :/ ama zaten 18 yaşıma gelecem. Yani o kadar erken deil yaşım

Geri