Neler Yeni

İlk defa araba alacak birisine öneriler

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,670
İsim
Kerem Çavuş
Daha küçük bir araba alman yararına olur , yeni dolu bir paket golf alabilirsin hem daha iyi adapte olmanı sağlar hem de bu bütçelerde mantıklı araçlardan biri

Satriani

80+ Bronze
Oldum olası şu araca hastayım ya, garip bi' aurası var beni çeken.
Bir de Volvo kalitesi tabi.
Volvo v40 :peped:

eneskaya6

80+ Silver
Öyle maalesef yapacak bir şey yok :(
teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet ailemde araba var, 2-3 kişi kullanırım genelde o yüzden çok büyük bir araca ihtiyacım yok haklısınız. Fakat Cherry'i özellikle çok sevdim.

Cherry omoda 5 sıfırını bulabilir miyim? Tavsiye edilen satış fiyatları sitesinde çok yüksek durmuyor bütçeme göre.
Chery omoda5 o bütceye sıfır bulunur 6 ay kullandım hatta güzel araba alıpta beğenmeyeceğiniz bir tarafı olmaz ama 2017 civarı bmw,mercedes audi tavsiye ederim

withbrs

80+
cherry tavsiye etmiyorum. Bu bütçeye gözüm kapalı superb alırdım. Ama biraz da güçlü olsun istiyorsan 182hp civic alabilirsin. Gayet güzel araçlar.

EsdeathSama

80+ Bronze
cherry tavsiye etmiyorum. Bu bütçeye gözüm kapalı superb alırdım. Ama biraz da güçlü olsun istiyorsan 182hp civic alabilirsin. Gayet güzel araçlar.
Cherry neden tavsiye etmediğinizi öğrenebilir miyim?

Skoda evet bana biraz daha hitap ediyor fakat ikinci el olması düşündürüyor, sıfır cherry veya ikinci el skoda arasındayım sanırım.

eneskaya6

80+ Silver
superb passat vs araclar 1-2 kisilik kullanım için mantıklı değil genis konforlu ama trafikte sıkışık şehirlerde zorluk cıkarıyor. F30 ile A4 bakın derim

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
Heisenberg
22 yaşında yeni ehliyet almış biri olarak 1 ila 1.5m arası bir bütçeye araba almak istiyorum. Ehliyeti manuel vitesten aldım fakat manuel kullanmak zor geliyor. O yüzden kesinlikle otomatik alacağım. Onun dışında arabalar hakkında hiç fikrim yok. Büyük aile arabası gibi değilde daha şık, spor duran bir araç istiyorum. Sıfır bulunabiliyorsa tercih ederim.
2022 veya 2023 model T-Roc bakabilirsin, gençlere hitap eden bir SUV.
Ama sıfır almanın da keyfi bir başka tabii. Çok seçenek var, bütçen de gayet iyi. Tercihlerine kalmış.

Deep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Yılmaz Hepkorucu
22 yaşında yeni ehliyet almış biri olarak 1 ila 1.5m arası bir bütçeye araba almak istiyorum. Ehliyeti manuel vitesten aldım fakat manuel kullanmak zor geliyor. O yüzden kesinlikle otomatik alacağım. Onun dışında arabalar hakkında hiç fikrim yok. Büyük aile arabası gibi değilde daha şık, spor duran bir araç istiyorum. Sıfır bulunabiliyorsa tercih ederim.
S1000RR al

EsdeathSama

80+ Bronze
Ömrümde motor sürmedim, öyle bir şey alsam ben değil o beni kontrol eder herhalde

superb passat vs araclar 1-2 kisilik kullanım için mantıklı değil genis konforlu ama trafikte sıkışık şehirlerde zorluk cıkarıyor. F30 ile A4 bakın derim
bmw pek tercihim değil özellikle f30 hiç haz etmiyorum, a4 hakkında fikrim yok yalan olmasın

2022 veya 2023 model T-Roc bakabilirsin, gençlere hitap eden bir SUV.
Ama sıfır almanın da keyfi bir başka tabii. Çok seçenek var, bütçen de gayet iyi. Tercihlerine kalmış.
Hangi motor veya hangi paketi önerirsiniz

withbrs

80+
Ömrümde motor sürmedim, öyle bir şey alsam ben değil o beni kontrol eder herhalde

bmw pek tercihim değil özellikle f30 hiç haz etmiyorum, a4 hakkında fikrim yok yalan olmasın

Hangi motor veya hangi paketi önerirsiniz
t-roc yerine taigo daha hoş duruyor bence. Cherry önermememin sebebi malzeme kalitesi çok iyi değil direksiyonda soyulmalar ve multimedyada hatalar oluyor. Böyle bir şeyle karşılasınca da bayağı bir bekletiyorlar servis ağı çok geniş değil.

Top Bottom