Neler Yeni

İlk defa araba alacak birisine öneriler

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,670
İsim
Kerem Çavuş
Daha küçük bir araba alman yararına olur , yeni dolu bir paket golf alabilirsin hem daha iyi adapte olmanı sağlar hem de bu bütçelerde mantıklı araçlardan biri

Satriani

80+ Bronze
Oldum olası şu araca hastayım ya, garip bi' aurası var beni çeken.
Bir de Volvo kalitesi tabi.
Volvo v40 :peped:

eneskaya6

80+ Silver
Öyle maalesef yapacak bir şey yok :(
teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet ailemde araba var, 2-3 kişi kullanırım genelde o yüzden çok büyük bir araca ihtiyacım yok haklısınız. Fakat Cherry'i özellikle çok sevdim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cherry omoda 5 sıfırını bulabilir miyim? Tavsiye edilen satış fiyatları sitesinde çok yüksek durmuyor bütçeme göre.
Chery omoda5 o bütceye sıfır bulunur 6 ay kullandım hatta güzel araba alıpta beğenmeyeceğiniz bir tarafı olmaz ama 2017 civarı bmw,mercedes audi tavsiye ederim

withbrs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Barış Okçu
cherry tavsiye etmiyorum. Bu bütçeye gözüm kapalı superb alırdım. Ama biraz da güçlü olsun istiyorsan 182hp civic alabilirsin. Gayet güzel araçlar.

EsdeathSama

80+ Bronze
cherry tavsiye etmiyorum. Bu bütçeye gözüm kapalı superb alırdım. Ama biraz da güçlü olsun istiyorsan 182hp civic alabilirsin. Gayet güzel araçlar.
Cherry neden tavsiye etmediğinizi öğrenebilir miyim?

Skoda evet bana biraz daha hitap ediyor fakat ikinci el olması düşündürüyor, sıfır cherry veya ikinci el skoda arasındayım sanırım.

Top Bottom