Belge dediğin şey çok işe yaramaz zaten. Fakat üniversite düşünüyorsan obp için ortalamayı yüksek tutmak senin yararına.10. Sınıfa gidiyorum meslek lisesine meslek derslerim düşük olduğu için ortalamam baya düştü sizce büyük bir sorun mu?
belge bir işe yaramaz boşver sana taktir belgeni getir demicekler sadece tyt gireceksende obp puanınında pek bir yararı olmaz.10. Sınıfa gidiyorum meslek lisesine meslek derslerim düşük olduğu için ortalamam baya düştü sizce büyük bir sorun mu?
Dostum belki alamıyorsun diye üzülme bir kağıt parçasından ibaret hiçbir manevi değeri yok Sadece öğrenci arasındaki rekabet için vardır Ben ilkokul 4'ten beri Lise sona kadar takdirle geçtim iftihar belgesi onur belgesi aldım ve Halim şu anda BİM'de kasiyerlik gemi sanayisinde temizlikçi çöpçü yani yapmış olduğu meslekleri söylüyorum sana hesabını sen yap ve ben Anadolu Lisesi mezunuyum Yani belgeden ziyade deneme çözüp bol bol üniversite sınavına çalışman gerek kafana takılacak bir durum yok yani sınıfı geç yeter Benim bir arkadaşım vardı İnanır mısın hiçbir belge almadığı Ama son iki sene 11 sınıfta çok güzel ders çalıştı ve şu anda hukuk fakültesi okuyor Akdeniz Üniversitesinde Yani ben ondan daha kötü duruma düştüm diyebilirim İnşallah sen de kazanırsın10. Sınıfa gidiyorum meslek lisesine meslek derslerim düşük olduğu için ortalamam baya düştü sizce büyük bir sorun mu?
Teşekkür ederimDostum belki alamıyorsun diye üzülme bir kağıt parçasından ibaret hiçbir manevi değeri yok Sadece öğrenci arasındaki rekabet için vardır Ben ilkokul 4'ten beri Lise sona kadar takdirle geçtim iftihar belgesi onur belgesi aldım ve Halim şu anda BİM'de kasiyerlik gemi sanayisinde temizlikçi çöpçü yani yapmış olduğu meslekleri söylüyorum sana hesabını sen yap ve ben Anadolu Lisesi mezunuyum Yani belgeden ziyade deneme çözüp bol bol üniversite sınavına çalışman gerek kafana takılacak bir durum yok yani sınıfı geç yeter Benim bir arkadaşım vardı İnanır mısın hiçbir belge almadığı Ama son iki sene 11 sınıfta çok güzel ders çalıştı ve şu anda hukuk fakültesi okuyor Akdeniz Üniversitesinde Yani ben ondan daha kötü duruma düştüm diyebilirim İnşallah sen de kazanırsın
TeşekkürlerMeslek lisesinde boşver ortalamayı belgeyi meslek adına bir şeyler öğrenebilirsen işte onlar senin hayatını kurtarabilir.. Benim lisede ortalamam 65-70 arası gezerdi üniversite sınavına girdik en yüksek puan alan 10 kişiden biriydim
TeşekkürlerO Liseden kazanabileceğin en iyi belge, iş yeri açma belgesi. Yanlış bilmiyorsam ustalık belgesi de veriyorlardı ( hatırlamıyorum ).
Kafaya takma bunları. Sınıfta kalma yeter. Bende meslek çıkışlıyım, çok işe yarayacak o belge.