Neler Yeni

İlk Defa Konsol alacağım Yardıma İhtiyacım Var.

geralt_1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
sezer ates
Arkadaşlar ben normalde bilgisayardan oyun oynayan biriyim .İlk defa konsol almayı planlıyorum(ps5).Bilgisayarda hep 144hz monitör ve 144fps üstünde oyun oynadım şimdi ps5 alınca 60 fps oynarken kastığını hisseder miyim yoksa oyunlar akıcı olur mu? Cevaplarsanız sevinirim çok aklıma takıldı.

kadiralkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Kadir Alkan
Arkadaşlar ben normalde bilgisayardan oyun oynayan biriyim .İlk defa konsol almayı planlıyorum(ps5).Bilgisayarda hep 144hz monitör ve 144fps üstünde oyun oynadım şimdi ps5 alınca 60 fps oynarken kastığını hisseder miyim yoksa oyunlar akıcı olur mu? Cevaplarsanız sevinirim çok aklıma takıldı.
hocam 120 diye biliyorum ben

Light

80+ Bronze
Genel olarak fps oyunları dışında pek hissedilmiyor zaten. Televizyondan oynayacaksan hiç hissetmezsin diye düşünüyorum.

geralt_1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
sezer ates
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Light

80+ Bronze
hocam 4k oynadığımızda 60fps vermiyo mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

monitörden oynayacağım ama fps oyunlarını değil
Bilgisayarında hikaye oyunu varsa monitör hzsini 60a çekip kendin deneyimle. Oradan alıp almama konusundaki fikrin kesinleşir

ve monitöründe 4k çözünürlüğü var mı ki 4k oynayacaksın dost.

geralt_1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
sezer ates
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayarında hikaye oyunu varsa monitör hzsini 60a çekip kendin deneyimle. Oradan alıp almama konusundaki fikrin kesinleşir

ve monitöründe 4k çözünürlüğü var mı ki 4k oynayacaksın dost.
4k monitör alıcam

geralt_1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
sezer ates
120hz desteği var ama çok az oyunda düşük çözünürlükte 120fps var.

Bir de ps5te 120hz alacaksan herhangi bir 144hz monitör alamazsın. Hdmi versiyonunun yüksek olması lazım. Alırken ona dikkat etmek gerekiyor
hdmi versiyonu yüksek derken?DisplayPorttan mı bahsediyosun?hdmi 120hz vermez çünkü

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben oyunları performans modunda oynuyorum. Herhangi bir fark görmedim. Kalite moduna alındığında 60 FPS altına düştüğü için çok fark ediyor haliyle. Monitörüm 144hz.

Top Bottom