Bunları duyunca çok hevesleniyorum bi hevesim var zaten de merakım var ama bişey bilmediğimden sadece hevesleniyorum
kaybetmeyi göze alıyorsan yapabilirsin ben biraz deliyim millet part part alım yaparken tüm paramı içeri atabiliyorum ilk başlarda bana birisi yol göstermedi olabildiğince yabancılar ile konuşarak öğrendim ilk girdiğimde 4000 dolar kaybettim endeksin tam dipe battığı yerden hisse almıştım nvidia 110 dolarlara kadar düştü 170 dolardan satın almıştım 110 dolardan ekleme yapabilecek param olsaydı zararı kapatıp kara geçmiştim
180 dolarda sattım az bir kar ile şimdi 220 dolarlara kadar çıkmış nvidia yapacak bir şey yok
ek not yabancıların çerez parası olsada tr ye göre yüksek miktarlar ile oynuyorum 800 dolar üstü bir bütçeniz var ise nasdaq bakmanızı öneririm kripto gibi hızlı hareket ediyor bazen destek direnç bozup yeni destek direnç açabiliyor çok garip bi endeks ama bist den daha tahmin edilebilir şekilde hareket ediyor bence girip girmemek size kalmış ytd teknik analiz öğrenecek uygulayacak ve haberleri takip edebilecek vaktiniz yok ise önermem borsayı
abd borsarı 17.30 da açılıp 00:00 da kapanıyor pre market 12 sen sonra açılıyor google den yada investingtr den pre markete bakabilirsiniz saat sabah 02:00 03:00 a kadarda after market devam ediyor pre market ve after market sadece değerleri gösteriyor alım satım yapamazsınız ama analizde baya işinize yarıyor pre market
ytd ytd