Neler Yeni

İlk defa kripto dan 80 TL kazandım

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,072
İsim
Enes

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,494
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
Sakın temel ve teknik analiz öğrenmeden devam etme borsa ve kripto işine. Bütün paranı kaybedebilirsin.

Hard Kapitalizim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Hard kapitalist
İlgilendiği Kategoriler
Yönetim
borsacılık yapıyorum 1 haftada 1000 dolar kazandım sonra kaşındım amazon bilençosu vardı amazonu satmadım hisse başı gelir çok düşük gelince 13 dolar birden düştü kazandığım 1000 küsür dolarda çöp oldu ama sıkıntı değil benim için farklı fırsatlarda tekrar değerlendiririm

teslayı 123 dolardan aldım 160 dolardan sattım keşke satmasaydım satmasaydım 4000 dolar getirisi olacaktı bana eğer satış girmeseydim
Bend
Bunları duyunca çok hevesleniyorum bi hevesim var zaten de merakım var ama bişey bilmediğimden sadece hevesleniyorum
Kafana göre girme sakına paranı sıfırlarsın Allah korusun

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,680
İsim
marilyn
Bunları duyunca çok hevesleniyorum bi hevesim var zaten de merakım var ama bişey bilmediğimden sadece hevesleniyorum
kaybetmeyi göze alıyorsan yapabilirsin ben biraz deliyim millet part part alım yaparken tüm paramı içeri atabiliyorum ilk başlarda bana birisi yol göstermedi olabildiğince yabancılar ile konuşarak öğrendim ilk girdiğimde 4000 dolar kaybettim endeksin tam dipe battığı yerden hisse almıştım nvidia 110 dolarlara kadar düştü 170 dolardan satın almıştım 110 dolardan ekleme yapabilecek param olsaydı zararı kapatıp kara geçmiştim

180 dolarda sattım az bir kar ile şimdi 220 dolarlara kadar çıkmış nvidia yapacak bir şey yok

ek not yabancıların çerez parası olsada tr ye göre yüksek miktarlar ile oynuyorum 800 dolar üstü bir bütçeniz var ise nasdaq bakmanızı öneririm kripto gibi hızlı hareket ediyor bazen destek direnç bozup yeni destek direnç açabiliyor çok garip bi endeks ama bist den daha tahmin edilebilir şekilde hareket ediyor bence girip girmemek size kalmış ytd teknik analiz öğrenecek uygulayacak ve haberleri takip edebilecek vaktiniz yok ise önermem borsayı

abd borsarı 17.30 da açılıp 00:00 da kapanıyor pre market 12 sen sonra açılıyor google den yada investingtr den pre markete bakabilirsiniz saat sabah 02:00 03:00 a kadarda after market devam ediyor pre market ve after market sadece değerleri gösteriyor alım satım yapamazsınız ama analizde baya işinize yarıyor pre market

ytd ytd

Son düzenleme:

Felistigris

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
mahmut
cs go daki kasaları satıp 45 TL'ye anahtar aldım.
kasayı açtım 40 kuruşluk skin çıktı.
bu da benim traderlık.

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,593
İsim
Memati Baş
bir gün Süleyman Çakır,Seyfo Dayı ve ben Şevko ile görüşme yaparken adamlarından biri cüzdanını düşürdü dedim bilader al onu sanane lan dedi bende cüzdanını aldım sonra sıktım kafasına attım denize.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Düşüşte 20-25k tl zarar ettim 🤠