Neler Yeni

İlk defa masaüstü bilgisayar alıyorum

oznxbruh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Ozan YÖNDER
Arkadaşlar hayatımda ilk defa masaüstü bilgisayar alacağım ve maddi durumum pek iyi değil ama uzun bir süre kullanacağım için ucuz bir bilgisayar da kullanmak istemiyorum. Bu yüzden yaklaşık 10.000tl ye bir sistem toplamak istiyorum ama tüm parçaları aynı anda alabilecek kadar param yok.Her ay birer parça almayı planlıyorum ( bu ay anakart bir sonraki ay kasa gibisinden ) ama bu konu hakkında hiçbir bilgim olmadığı için tüm parçaları aldıktan sonra ne olacağını bilmiyorum.

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
SSD sorunlu ram kötü threadripper sete filan hiç gerek yok o fanlara da hiç gerek yok kazık bir sistem olmuş.

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,470
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Arkadaşlar hayatımda ilk defa masaüstü bilgisayar alacağım ve maddi durumum pek iyi değil ama uzun bir süre kullanacağım için ucuz bir bilgisayar da kullanmak istemiyorum. Bu yüzden yaklaşık 10.000tl ye bir sistem toplamak istiyorum ama tüm parçaları aynı anda alabilecek kadar param yok.Her ay birer parça almayı planlıyorum ( bu ay anakart bir sonraki ay kasa gibisinden ) ama bu konu hakkında hiçbir bilgim olmadığı için tüm parçaları aldıktan sonra ne olacağını bilmiyorum.
Hocam cuma günleri akşam 22 yada 21 de (yakın takipçisi değilim bilen birisi varsa düzeltsin) gaming geceleri oluyor çoğu ürün ssd dir ekran kartıdır ana kart kasa vesaire indirime giriyor hem normal fiyatından ucuza almış olursunuz hemde tek tek toplamış olursunuz bence şansınızı öyle deneyiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İncehesap'ta oluyor gaming geceleri* Düzelteyim onu düzenle yaparsam eğer gözükmeyebiliyor.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
sakın ama sakın böyle bir hata yapma

Top Bottom