Neler Yeni

İlk defa vitesliye geciyorum yardim edebilirmisiniz?

ZeroTwo16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berat Kılınç
Herkeze selamun aleyküm dostlarım dün 2.el az kullanılmış bir bisiklet aldim lakin adam anladigim kadariyla eski sahibi hic bakim yapmamis bende artik bakimla alakali hicbirsey bilmiyorum diyebilirim a dan z ye bakimlari anlatabilecek biri varmi birde vitesli bisiklet kullanimini basit bir sekilde anlatabilirseniz sevinirim bilgisizliğimden dolayı lütfen kusruma bakmayın.

Birde zinciri yemeklerde kullandığımız yağlarla yağlayabilirmiyiz.

BayZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Ziya Yılmaz
Yağ gres olacak Vitesi de araba gibi hızlandıkça yükselt yavaşladıkça düşür

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,564
İsim
ali
Herkeze selamun aleyküm dostlarım dün 2.el az kullanılmış bir bisiklet aldim lakin adam anladigim kadariyla eski sahibi hic bakim yapmamis bende artik bakimla alakali hicbirsey bilmiyorum diyebilirim a dan z ye bakimlari anlatabilecek biri varmi birde vitesli bisiklet kullanimini basit bir sekilde anlatabilirseniz sevinirim bilgisizliğimden dolayı lütfen kusruma bakmayın.

Birde zinciri yemeklerde kullandığımız yağlarla yağlayabilirmiyiz.
zincir yağı al kullan bence

BayZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Ziya Yılmaz
Yağ gres olacak Vitesi de araba gibi hızlandıkça yükselt yavaşladıkça düşür
Ön 3 kademedir arka da 6-7 önle arka kaçıncı kademeyle çarpıyorsun olduğun vitesi anlıyorsun

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Samet Kapucuoğlu

BayZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Ziya Yılmaz
Örnek ön 1 arka 6 vitesin 6 da ön 2 arka 6 vites 12 desin

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,913
İsim
Emir Yusuf
Eline bir fırça alıp komple tüm dişli çarkları ve zinciri güzelce sabunlu suyla yıka. Tertemiz bir görüntü olsun olabildiğince. Tüm kir ve yağdan arınmış olsun. Ardından ön tekeri sök, çok kolay zaten pimi söküyorsun direkt çıkıyor. Komple bisiklet yine sabunlu suyla yıka iyice lastikleri, lastik yanaklarını. Jantı, telleri vs. Sonra bir çok amaçlı yağ sprey ile (veya zincir yağı olursa daha iyi olur) güzelce zinciri ve çarkları tekrar yağla. Ön teker pimini takmadan da yine temizleyip yağlayıp takabilirsin. Ben daha 1 hafta önce bu şekilde bir temizlik yaptım. Aylardır temizlememiştim, cillop gibi oldu.

BayZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Ziya Yılmaz
Disk fren falandır gidip oraları yağlama sakın

Top Bottom