Neler Yeni

İlk dönem sınavını olanlar 2.dönem ilk sınavını Mart sonu Nisan başı gibi olabilir!

Selamlar dostlar,
Bugün okula gittim. Sınıf hocamdan ve fizik hocamdan MEB'den bir belge geldiğini ve Mart sonu Nisan başı gibi sınav olabileceğimizi söylediler!
Sınavların MEB'den gelen bir haber ile yapacaklarını söylediler. Okul idaresinden haber beklediklerini ona göre yapacaklarını dile getirdiler.
Benim gibi ilk dönem sınavlarını olan arkadaşlarıma duyuruyorum ikinci sınavlar yakındır!
Şimdiden çalışmaya başlamanız dileğiyle iyi günler dilerim..

NOT : Sadece bizim okulumuz için de olabilir onu da söyliyeyim.
bir 10-20 gün dinleneydik be :/

daha yeni telafiler bitecek bi destur ya

Artık eğitime karşı olan inancımı kaybettim. Ne b*k yaptıklarını onlar da bilmiyor. Baştan sağma iş yapıyorlar.

İlk sınavların konusunun işlenmesine kadar online derslere az buz katılmıştım devamı yok bende. Yandım herhalde :/

Tabi 40 50 aldım. O kadar uyku ile pek bir şey hatırlamadım. Ezberlediğim tonla şey bi anda aklımdan uçtu. Uykusuzluk vitaminsizlik ve kansızlık.

Selamlar dostlar,
Bugün okula gittim. Sınıf hocamdan ve fizik hocamdan MEB'den bir belge geldiğini ve Mart sonu Nisan başı gibi sınav olabileceğimizi söylediler!
Sınavların MEB'den gelen bir haber ile yapacaklarını söylediler. Okul idaresinden haber beklediklerini ona göre yapacaklarını dile getirdiler.
Benim gibi ilk dönem sınavlarını olan arkadaşlarıma duyuruyorum ikinci sınavlar yakındır!
Şimdiden çalışmaya başlamanız dileğiyle iyi günler dilerim..

NOT : Sadece bizim okulumuz için de olabilir onu da söyliyeyim.
hayatınız bitti gerçekten sanki çok önemliymiş gibi böyle işler yapıcaklar diye :D

Saçmalığa bak sınavlar bitsin bir rahatlayalım diyoruz yaptıklarına bak öğrenciler ne ki zaten yazık ya...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,382
Üyeler
173,362
Son üye
Rabbit53
Geri