Bismillah.bizim hoca 26 mart da 2. sınavlar başlıcak dedi
Bismillah.bizim hoca 26 mart da 2. sınavlar başlıcak dedi
yapabileceğin tek şey şimdiden başlayıp 2. sınavları toparlamak hacıHala hiç ders çalışmadım.
İlk sınavların çok düşük.
Ne yapacağım bilmiyorum.
Bu tam ben, 4 gundur 4 saat uyuyorum, beynim durdu.ulan 1 haftadır sabah 8 gece 12 çalışıyorum kafa kalmadı 2 gün kaldı sınavların bitmesine diye seviniyordum
ah .... , here we go again
Kolay gelsin.ben oluyom 2.dönemin sınavları pazartesi başlıyor
eğitim mi görüyoruz sat komandosu olarak mı yetişiyoruz bilmiyorumBu tam ben, 4 gundur 4 saat uyuyorum, beynim durdu.
Erkenden yapıp kapatırlar bence.2 Temmuz'a kadar bir tane daha sınav yaparlar diye düşünüyorum.
Bize sınav programı atıldı bileSelamlar dostlar,
Bugün okula gittim. Sınıf hocamdan ve fizik hocamdan MEB'den bir belge geldiğini ve Mart sonu Nisan başı gibi sınav olabileceğimizi söylediler!
Sınavların MEB'den gelen bir haber ile yapacaklarını söylediler ve okul idaresinden haber beklediklerini bize haber verdiler.
Benim gibi ilk dönem sınavlarını olan arkadaşlarıma duyuruyorum ikinci sınavlar yakındır!
Şimdiden başlamanız dileğiyle iyi günler dilerim..
NOT : Sadece bizim okulumuz için de olabilir onu da söyliyeyim.
Hocaların not girmesi lazım diye biliyorum.E-okul sistemi öyle çalışmıyor mu?Bizim okulda hocalar dahil kurallara uyan sayılı kişi var. 1. sınavları not verme adına yapmalarına tamam derim de bu şartlarda 2. sınavlar ne alaka? O kadar insandan biri bile canımızı düşünmüyor mu cidden?