Neler Yeni

İlk Dönemdeki Kaldığım Ders Alacağım Belgeyi Etkiler mi?

............d

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
inan bilmiyoıum
Hocam baktım belge almak için sadece o dönemki notlar baz alınıyormuş. 2 Dönem sonu ortalaması belge almamızı etkilemiyormuş.
hocam istiyorsanız araştırabilirsiniz iki dönem toplanıp ikiye bölünüyor eğer sadece 2. dönem alınan notlar geçerli olsaydı 1. dönem alınan notlar nereye gitmiş olacaktı

emo38

80+
hocam istiyorsanız araştırabilirsiniz iki dönem toplanıp ikiye bölünüyor eğer sadece 2. dönem alınan notlar geçerli olsaydı 1. dönem alınan notlar nereye gitmiş olacaktı
Hocam dediğiniz doğru. Ancak belge alırken sadece o dönem baz alınıyor. Ama dönem sonu ortalamana göre belge verilmiyormuş yani. Demek istediğini anladım, lütfen sizde bana anlayış gösterin.

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,388
İsim
Eren
B
Hocam o zaman ilk dönem belge aldıysak ikinci dönemde versinler nasıl bir mantık bu
Buradan bakabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam zaten iki dönem ortalaması baz alınıyor geçmek için o dersten ama dönemler farklı anlatamadımmı acaba 2.dönem 50 üstü o dersin belge alır.

............d

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
inan bilmiyoıum
Hocam dediğiniz doğru. Ancak belge alırken sadece o dönem baz alınıyor. Ama dönem sonu ortalamana göre belge verilmiyormuş yani. Demek istediğini anladım, lütfen sizde bana anlayış gösterin.
hocam daha fazla tartışmaya gerek yok karne gününde belli olur her şey mutlu forumlar dilerim :D

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,388
İsim
Eren
Hocam peki siz hiç bu durumu yaşadınız mı? Yaşadıysanız belge aldınız mı?
Ben yaşamadım hocam ama öyle yani belge alabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam peki siz hiç bu durumu yaşadınız mı? Yaşadıysanız belge aldınız mı?
Buradanda bakabilirsin.

emo38

80+
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,937
Üyeler
160,909
Son üye
Antonio