Neler Yeni

İlk Kasa Toplama Deneyimim

denizbulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Deniz Bulut
Alttaki fanları ters çevirmenizi öneririm. Böylece aşağıdan soğuk hava içeri girer. Harici fena olmamış. Sıvı soğutmanın boruları sağ tarafa yönelik yerleştirilebilir
Radyatöre fanları taktıktan sonra borular sağda kalacak şekilde taktığımda tüm kablolar kendini dışarıya atıyordu. Bende o an fanları sökmek yerine radyyatörü tam tersi taktım. Ama aklımda bence de diğer türlü daha hoş duruyordu. Fanları alta çevirince görüntü de bozulma oluyordu hocam. Fanın arkası denk geldiği için o yüzden böyle yaptım

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,451
İsim
Hamza Ziya Üstün
Yani fanlar estetik olarak böyle tabi daha iyi. Benimki kişisel tercih. Böyle yaptığınız için sizi yargılayamam

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,045
İsim
göksel yurtcan
Genel olarak bu tür kasalarda aşağıdan hava alacak şekilde fan kurulumu yapıyorlar. Diğer türlü şu haliyle pek etkileri yok. Toz arada temizlenir, sıcaklıkları düşürmek için ödenen küçük bir bedel
sizde doğru söylüyorsunuz hocam eğer yerde ise kasa bence mantıklı olmaz heleki beyaz kasada haftada 1 temizlemek gerekir gibime geliyor 3 fanın getirdiği tozu

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,451
İsim
Hamza Ziya Üstün
sizde doğru söylüyorsunuz hocam eğer yerde ise kasa bence mantıklı olmaz heleki beyaz kasada haftada 1 temizlemek gerekir gibime geliyor 3 fanın getirdiği tozu
Ortama göre değişir. Ben 1/2 ayda birin yeterli olacağını düşünüyorum. O sürede tozlar çok yapışmaz herhalde. Tabi ne kadar az temizlenirse her temizlikte verilen uğraş artıyor orası da ayrı mesele

denizbulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Deniz Bulut
Yani fanlar estetik olarak böyle tabi daha iyi. Benimki kişisel tercih. Böyle yaptığınız için sizi yargılayamam
Estağfurullah hocam. Doğrusu bu haklısın. Bakalım 1-2 gün kullandıktan sonra sıcaklık sorunu yaşarsam muhtemelen değiştireceğim.

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,451
İsim
Hamza Ziya Üstün
Estağfurullah hocam. Doğrusu bu haklısın. Bakalım 1-2 gün kullandıktan sonra sıcaklık sorunu yaşarsam muhtemelen değiştireceğim.
Problemli sıcaklıklar göreceğinizi düşünmüyorum. Değişmenize gerek kalmaz büyük ihtimalle.

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,451
İsim
Hamza Ziya Üstün
Rica ederim iyi forumlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR