Neler Yeni

İlk kez edit yapmayı denedim nasıl olmuş? (Valorant)

Abdullah021

80+ Bronze
Arkadaşlar gülenler,alay edenler olabilir çünkü baya amatörce oldu.Benim bu konuyu açma sebebim edit hakkında nerelerden yardım alcağım edit işlerinde kendimi nasıl geliştireceğim hakkında sizden bilgi almak istiyorum videonun kötü olduğunu biliyorum sizden ricam önce videoya yorum sonra ise kendimi eidt konusunda nasıl geliştireceğim.Yanıtlayanlara teşekkür ederim.

Video linki:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar gülenler,alay edenler olabilir çünkü baya amatörce oldu.Benim bu konuyu açma sebebim edit hakkında nerelerden yardım alcağım edit işlerinde kendimi nasıl geliştireceğim hakkında sizden bilgi almak istiyorum videonun kötü olduğunu biliyorum sizden ricam önce videoya yorum sonra ise kendimi eidt konusunda nasıl geliştireceğim.Yanıtlayanlara teşekkür ederim.

Video linki:
Yorumdan kastım eleştiri yapmanız.

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1

Sdza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Ahmet Yasin
İlgilendiği Kategoriler
ASUS DUAL RX 6600 8GB - İNTEL CORE İ5 11400F - H510M-EPCle 4.0 - CORSAİR 8+8(3200Mhz) Cl16 - Corsair CV650 650W 80+ Bronze

Video linki:

Dostum yıl 2022 olmuş kayıt alıp kill aldığın yerleri kesip arkaya şarkı koymak edit kategorisine girmemeli bence. En azından şarkının patladığı yer ile kill aldğın sahneyi getirip bir shake efekti koysaydın neyse derdik.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR

Video linki:

Hocam teleport attığın zaman diğer videoya geçiş koysan hoş olabilir.

Hanedan11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
ataberk demir
hocam bu edit 5 tl :D yani senin yaptığın edit 25 krş gibi bir şey kendini biraz daha geliştirmelisin.

MYSTIC

80+ Silver
1.Sarki ile oyunun koordine olması lazım.Sen mapte boş boş yürürken bir anda şarkı patlıyor böyle olmaz.
2.Ekran geçişleri PowerPoint sunumu gibi olmuş.Onun yerine farklı maçta başka güzel bir harekete geçiş koy.(Tam ışınlanirken mesela.Benzer kareleri birleştir yani.)
3.Cok kısa

Abdullah021

80+ Bronze
Dostum yıl 2022 olmuş kayıt alıp kill aldığın yerleri kesip arkaya şarkı koymak edit kategorisine girmemeli bence. En azından şarkının patladığı yer ile kill aldğın sahneyi getirip bir shake efekti koysaydın neyse derdik.
Shake efekt koymayı bilmiyorum hocam.1 tane uygulama var ondada yeteri kadar seçenek yok.

hocam bu edit 5 TL :D yani senin yaptığın edit 25 krş gibi bir şey kendini biraz daha geliştirmelisin.
Doğru.

Top Bottom