Neler Yeni

İlk kez edit yapmayı denedim nasıl olmuş? (Valorant)

MYSTIC

80+ Silver
1.Sarki ile oyunun koordine olması lazım.Sen mapte boş boş yürürken bir anda şarkı patlıyor böyle olmaz.
2.Ekran geçişleri PowerPoint sunumu gibi olmuş.Onun yerine farklı maçta başka güzel bir harekete geçiş koy.(Tam ışınlanirken mesela.Benzer kareleri birleştir yani.)
3.Cok kısa
Ladiff izle kap ondan bisiler.Guzel editler yapıyor.

EnesI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
EnesI
İlk editimi amp den yapmıştım, başlangıç için iyiydi aslında. Editimsi şeyin kötü olduğunu sende biliyorsun zaten o yüzden kötü demicem. Hazır geçiş kullanma ve doğru düzgün uygulamalar seç. Shake+coloring yapmayı öğren. Müziği edite oturt. Zamanla gelişirsin.

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,564
İsim
ali
Arkadaşlar gülenler,alay edenler olabilir çünkü baya amatörce oldu.Benim bu konuyu açma sebebim edit hakkında nerelerden yardım alcağım edit işlerinde kendimi nasıl geliştireceğim hakkında sizden bilgi almak istiyorum videonun kötü olduğunu biliyorum sizden ricam önce videoya yorum sonra ise kendimi eidt konusunda nasıl geliştireceğim.Yanıtlayanlara teşekkür ederim.

Video linki:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yorumdan kastım eleştiri yapmanız.

bu kişi arkadaşım bunun gibi editler olmalı bence

Abdullah021

80+ Bronze
İlk editimi amp den yapmıştım, başlangıç için iyiydi aslında. Editimsi şeyin kötü olduğunu sende biliyorsun zaten o yüzden kötü demicem. Hazır geçiş kullanma ve doğru düzgün uygulamalar seç. Shake+coloring yapmayı öğren. Müziği edite oturt. Zamanla gelişirsin.
Yorumunuz benim için değerli dediklerinizi yapmaya çalışacağım.

bu kişi arkadaşım bunun gibi editler olmalı bence
Bencede öyle olmalı.

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyunlar, Teknolojik Gelişmeler, Borsa, Ticaret, Kripto
Arkadaşlar gülenler,alay edenler olabilir çünkü baya amatörce oldu.Benim bu konuyu açma sebebim edit hakkında nerelerden yardım alcağım edit işlerinde kendimi nasıl geliştireceğim hakkında sizden bilgi almak istiyorum videonun kötü olduğunu biliyorum sizden ricam önce videoya yorum sonra ise kendimi eidt konusunda nasıl geliştireceğim.Yanıtlayanlara teşekkür ederim.

Video linki:

Yorumdan kastım eleştiri yapmanız.
müziği canlı anlarda kullanmaya çalış editlerde karakterlerin boş beklediği zamanları daha az göster aradaki geçişleri yavaş değil anlık yap ve daha etkileyici olması için oyunun müziğini tamamen kısma müziğin bi anda yükseldiği yerlei adam vurduğun yerlere getir ve oralara renk ve ışık efektleri at ve müziğin sesini bassını vs iseyle oyna ben uzun zamandır edit yapan birisiyim o gözle söylüyorum ama başlangıç için iyi eline sağlık

Abdullah021

80+ Bronze
müziği canlı anlarda kullanmaya çalış editlerde karakterlerin boş beklediği zamanları daha az göster aradaki geçişleri yavaş değil anlık yap ve daha etkileyici olması için oyunun müziğini tamamen kısma müziğin bi anda yükseldiği yerlei adam vurduğun yerlere getir ve oralara renk ve ışık efektleri at ve müziğin sesini bassını vs iseyle oyna ben uzun zamandır edit yapan birisiyim o gözle söylüyorum ama başlangıç için iyi eline sağlık
Hocam önerilerinizi yapmaya çalışacağım yorumunuz için teşekkürler.

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyunlar, Teknolojik Gelişmeler, Borsa, Ticaret, Kripto
bu arada editi pc üzerinden yapıyorsan sana tavsiyem basit-orta düzey: movavi
orta-zor düzey: adobe after effects veya adobe premier

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç