Neler Yeni

İlk kez iphone alıcağım tavsiyeniz var mı?

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,728
İsim
Taha yücel
hayır mail almak ücretsiz
anladım hocam sizin dediklerinizi ablama sordum onda iphone var öğrendim biraz

Peki bir şey sorucam android cihazı iphone a taşıma diye bir şey varmış onu yapınca bütün rehberim felan her şeyim iphone telefonuma mı geçiyor

roahawks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
sefa uçak
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,276
İsim
a l p e r

Peki bir şey sorucam android cihazı iphone a taşıma diye bir şey varmış onu yapınca bütün rehberim felan her şeyim iphone telefonuma mı geçiyor
telefonu formatladiktan sonra sana soruyor bilgilerini iphonedan iphonea tasi ya da androidden iphonea tasi diye orda halledersin
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben alternatif söyledim ki gmail tarafında da böyle alıp almamak kullanıcıya bağlı
adamin aklini bulandirma kardesim ya. sanki iphoneu kullanbilmek icin aylik para oduyormusuz gibi

roahawks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
sefa uçak
telefonu formatladiktan sonra sana soruyor bilgilerini iphonedan iphonea tasi ya da androidden iphonea tasi diye orda halledersin
Mesaj otomatik birleştirildi:

adamin aklini bulandirma kardesim ya. sanki iphoneu kullanbilmek icin aylik para oduyormusuz gibi
yazılanlardan bunları anlıyorsanız sizin sorununuz ki diğer arkadaşta gmail onedrive tarzı olduğunu belirttikten sonra aylık ödeme karşılığı alabileceğini söyledim etrafımda iphone kullanıpta alan çok var kardeşim ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,276
İsim
a l p e r
yazılanlardan bunları anlıyorsanız sizin sorununuz ki diğer arkadaşta gmail onedrive tarzı olduğunu belirttikten sonra aylık ödeme karşılığı alabileceğini söyledim etrafımda iphone kullanıpta alan çok var kardeşim ya
bilgisayarin olduktan sonra iclouda gerek yok

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
C.S.

Bu linkte iosa taşıma konusunda her şey yazıyor. Biraz google araştırması yeterli olur. Takılırsanız biz yine yardımcı olmaya çalışırız.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Top Bottom