Ozaiistaken
80+
- Reaksiyon skoru
- 99
İlk kez edit yaptım. Nasıl olmuş yorumlar mısınız? Her türlü eleştiriye açığım yeter ki yapıcı olsun.
Teşekkür ederim yorumun için. Dediklerini yapmaya çalıştım ama demek ki yeterince yapamamışım. Bir sonrakinde daha dikkatli olurum.Başta müzik effect uyumu yok kanka. Her zaman ritme göre konumlandırsan vuruşları seyir zevki daha yüksek olur. Ritme sadece vuruşlar eklemekle de olmuyor başka görsel eklentilerle güçlendirmelisin. İlk olduğu için diyorum bunları ileride dikkat edersen bunlara daha kaliteli işler çıkarırsın.
Teşekkür ederim.kanka başlangıç olarak iyi
İlk kısmı uzun tutmuşsun gerisi güzel.İlk kez edit yaptım. Nasıl olmuş yorumlar mısınız? Her türlü eleştiriye açığım yeter ki yapıcı olsun.
Vuruşlarımın kendisi biraz yavaş olduğu için bu müziği tercih ettim. Kendim geliştikçe editim de gelişir heraldeÇok yavaş sıktı beni daha hareketli bi müzikle yap hocam
Haklısın teşekkür ederim.İlk kısmı uzun tutmuşsun gerisi güzel.
Sadece tek silah falan yapabilirsin video fikri olarak,birde uçmalı kaçmalı oyun tarzı çok iyi gidiyor bu videolara özellikle raze.Vuruşlarımın kendisi biraz yavaş olduğu için bu müziği tercih ettim. Kendim geliştikçe editim de gelişir heraldeTeşekkür ederim yorumun ve eleştirin için.
Post automatically merged:
Haklısın teşekkür ederim.
Evet dediğin gibi ben de şuan raze çalışıyodumSadece tek silah falan yapabilirsin video fikri olarak,birde uçmalı kaçmalı oyun tarzı çok iyi gidiyor bu videolara özellikle raze.
Alıştıktan sonra gayet eğlenceli hocam,ben raze mainim pompalıyı alıp uçuyorum sürekliEvet dediğin gibi ben de şuan raze çalışıyodumama razei uçmalı kaçmalı oynaması da zor ya.
Var mı tavsiye edebileceğin bi video falan?Alıştıktan sonra gayet eğlenceli hocam,ben raze mainim pompalıyı alıp uçuyorum sürekli![]()