İlk kez yaptığım edit.(Valorant)

Reaksiyon skoru
99
İlk kez edit yaptım. Nasıl olmuş yorumlar mısınız? Her türlü eleştiriye açığım yeter ki yapıcı olsun.

Başta müzik effect uyumu yok kanka. Her zaman ritme göre konumlandırsan vuruşları seyir zevki daha yüksek olur. Ritme sadece vuruşlar eklemekle de olmuyor başka görsel eklentilerle güçlendirmelisin. İlk olduğu için diyorum bunları ileride dikkat edersen bunlara daha kaliteli işler çıkarırsın.

Başta müzik effect uyumu yok kanka. Her zaman ritme göre konumlandırsan vuruşları seyir zevki daha yüksek olur. Ritme sadece vuruşlar eklemekle de olmuyor başka görsel eklentilerle güçlendirmelisin. İlk olduğu için diyorum bunları ileride dikkat edersen bunlara daha kaliteli işler çıkarırsın.
Teşekkür ederim yorumun için. Dediklerini yapmaya çalıştım ama demek ki yeterince yapamamışım. Bir sonrakinde daha dikkatli olurum.

Çok yavaş sıktı beni daha hareketli bi müzikle yap hocam

Vuruşlarımın kendisi biraz yavaş olduğu için bu müziği tercih ettim. Kendim geliştikçe editim de gelişir heralde :D Teşekkür ederim yorumun ve eleştirin için.
Post automatically merged:

Haklısın teşekkür ederim.
Sadece tek silah falan yapabilirsin video fikri olarak,birde uçmalı kaçmalı oyun tarzı çok iyi gidiyor bu videolara özellikle raze.

Sadece tek silah falan yapabilirsin video fikri olarak,birde uçmalı kaçmalı oyun tarzı çok iyi gidiyor bu videolara özellikle raze.
Evet dediğin gibi ben de şuan raze çalışıyodum :D ama razei uçmalı kaçmalı oynaması da zor ya.

Evet dediğin gibi ben de şuan raze çalışıyodum :D ama razei uçmalı kaçmalı oynaması da zor ya.
Alıştıktan sonra gayet eğlenceli hocam,ben raze mainim pompalıyı alıp uçuyorum sürekli :D

Vuruşları şarkıdaki KİCK'lere yerleştir ,
Bir sahneyi çok fazla uzun tutma sıkıldım ben açıkçası ,
Tam vurduğun an biraz zoom ve vuruşa efekt koy ,
Şarkıları hareketli seç.

Geri