Bugün ilk kez araba sürdüm eğitmen beni azarladı sürekli

eyw az öncede araba sürdüm hoca var diye geriliyormuşum ben daha rahattım az önce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

atılsın bencede öyle hocalar sana bize bir şey katmıyorda geçtim bitti şükür
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

geçtim knka bugün şükür kurtuldum hatta araba sürdüm 1-2 günede ehliyeti çıkartmak için başvurucam
valla bende alalı 3 4 ay oldu daha bugune nasip oldu pazartesi basvurucam WLFIAPZK3LGL hayirli piyasalar

valla bende alalı 3 4 ay oldu daha bugune nasip oldu pazartesi basvurucam WLFIAPZK3LGL hayirli piyasalar
cuma gününe kadar çalışıp parasını rahat çıkarırım zaten ondan sonra hoop bir varım bir yokum tedbirli bir şekilde sürerim :D

cuma gününe kadar çalışıp parasını rahat çıkarırım zaten ondan sonra hoop bir varım bir yokum tedbirli bir şekilde sürerim :D
valla bende dikkat eksikligi de var, bazi durumlarda da ufak paniksel olaylar var. ciddi degil tabi kaygı vs gibi. mümkünse sabah vakitleri trafige cıkmayın ( ben cıkacam). geri almazlar insallah. gecen az kalsin kazaya karisiyodum. bisey dikkatimi cekti. arabaya vurmamak icin agaca girdim

valla bende dikkat eksikligi de var, bazi durumlarda da ufak paniksel olaylar var. ciddi degil tabi kaygı vs gibi. mümkünse sabah vakitleri trafige cıkmayın ( ben cıkacam). geri almazlar insallah. gecen az kalsin kazaya karisiyodum. bisey dikkatimi cekti. arabaya vurmamak icin agaca girdim
dikkat dağınıklığı için doktora başvur ve acele etmene gerek yok sen yoluna bak dönerken aynaya fln takip mesafenide koru yeterli

1 ay öncenin sorusu nasıl en üstlere çıkıyor biz soruyoruz 3 5 saatte en aşşada bulamıyoz😄

1 ay öncenin sorusu nasıl en üstlere çıkıyor biz soruyoruz 3 5 saatte en aşşada bulamıyoz😄
nasıl anlamadım bu başlık mı? tekrar yazınca konu dışı olarak çıkmış olabilir orasını bilemiyorum

Arkadaşlar hayatımda ilk kez bugün araba kullandım ve hiç bir bilgim yok yanımdaki eğitmen direkt arabaya bindirdi boş alanda arabayı bana verdi ve binmemi istedi bu debriyaj fren gaz fln vites fln dedi ama arabayı nasıl kaldıracağımı fln düzgün bir şekilde anlatmadı hatta yarım yamalak anlattı desem yeridir. Kursta yanımda olan arkadaşımda oradaydı onun hocası geldi araç kaputu fln açtırdı bütün her şeyini anlattı bu motor , motor suyu , yağ fln benim hocam ise hiç birini anlatmadı tanıtmadı hatta arkadaşımın hocası park bile yaptırmış bana düşen hoca onu bile yaptırmadı hatta ilk günüm olmasına rağmen yaptığım hatalar yüzünden kızıp azarladı hocayı değişmeyi planlıyorum sizce değişmeli miyim yoksa 1 gün daha bakıp duruma göre mi değişeyim
Hocayı değişmek en mantıklı çözüm gibi gözüküyor, ben araba ehliyetimi aldığım hocamdan memnun kaldığım için motor ehliyetimide aynı hocamla aldım mesela benim hocam herşeyi detayına kadar anlatır çok büyük bir yanlış yaptığımda kızar doğruyu tatlı dille anlatırdı size gelen hoca detaylıca anlatmadan veripte böyle bir şey yapıyorsa değişmek en iyisi gibi.

Hocayı değişmek en mantıklı çözüm gibi gözüküyor, ben araba ehliyetimi aldığım hocamdan memnun kaldığım için motor ehliyetimide aynı hocamla aldım mesela benim hocam herşeyi detayına kadar anlatır çok büyük bir yanlış yaptığımda kızar doğruyu tatlı dille anlatırdı size gelen hoca detaylıca anlatmadan veripte böyle bir şey yapıyorsa değişmek en iyisi gibi.
herkes sıfır aday hata yaptığında kızacağına tatlı dille anlatsalar ehliyeti herkes kısa sürede alır bugün geçtim şükür sadece çıkartmak kaldı

herkes sıfır aday hata yaptığında kızacağına tatlı dille anlatsalar ehliyeti herkes kısa sürede alır bugün geçtim şükür sadece çıkartmak kaldı
Hayırlı olsun hocayı değiştinizmi aynı hocaylamı aldınız.

Hayırlı olsun hocayı değiştinizmi aynı hocaylamı aldınız.
aynı hoca ile devam ettim sadece odaklandım o kadar pek hocayı dinlemedim dediği ufak şeyleri aklımda tuttum yoksa çok geriyor

Geri