Neler Yeni

İlk Kez Yaptığım Fragmovie Nasıl Olmuş?

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007

Şunu demeden geçmeyeyim, video kaydı aslında 60FPS + RSMB vardı ancak saçma bir nedenle 25FPS + RSMB çıktı almak zorunda kaldım. O yüzden akıcılık pek olmayabilir. Ek olarakta montajı After Effects ile değil, Premiere Pro ile yaptım. O yüzden aşırı efektli bir şey beklemeyin.

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes

Şunu demeden geçmeyeyim, video kaydı aslında 60FPS + RSMB vardı ancak saçma bir nedenle 25FPS + RSMB çıktı almak zorunda kaldım. O yüzden akıcılık pek olmayabilir. Ek olarakta montajı After Effects ile değil, Premiere Pro ile yaptım. O yüzden aşırı efektli bir şey beklemeyin.
Her şey çok güzel ilk edite göre gelişir eline sağlık Nick ayrı iyi Ümit Özdağ Mültecileri düşünüp oynamış sanırım :D

LaketrooS

80+ Silver
o

ha çok güzel lan. eline sağlık

Bura.K

80+ Silver
After Effectse geçersen bunun 10 katını yaparsın. Eline sağlık. Sadece geçişler basit olmuş onuda Premier Pro ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Sistemin After Effectse göre gayet yeterli ve iyi. Tavsiye ederim.

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
After Effectse geçersen bunun 10 katını yaparsın. Eline sağlık. Sadece geçişler basit olmuş onuda Premier Pro ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Sistemin After Effectse göre gayet yeterli ve iyi. Tavsiye ederim.
Aslında pluginlerim falan hazır, sadece AE ile denediğimde biraz zor geldi. Öğrenmem gerek.

o

ha çok güzel lan. eline sağlık
Her şey çok güzel ilk edite göre gelişir eline sağlık Nick ayrı iyi Ümit Özdağ Mültecileri düşünüp oynamış sanırım :D
Teşekkürler, eğer çıktıyı 60FPS alabilseydim daha akıcı bir video olurdu.

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Bu video yardımcı olacaktır.
Premiere Pro'yu da zamanında kendim kurcalayarak öğrenmiştim, boş zamanımda After Effects'i açıp biraz kurcalayacağım. Zaten arada Türk veya yabancı kişilerin videolarına bakıyorum oradan da pratik kazanıyorum. Teşekkürler <3

enesoguz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Enes OGUZ

Vuruşlar falan gayet hoş fakat müziğe göre vuruşları da senkron yapsan + 60fps render alsan çok daha güzel bir içerik çıkar. Eline sağlık

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Vuruşlar falan gayet hoş fakat müziğe göre vuruşları da senkron yapsan + 60fps render alsan çok daha güzel bir içerik çıkar. Eline sağlık
Vuruşların hepsi zaten (2-3'ü hariç) bassa göre değil, sözlere göre. Örneğin adam "lalala" diyor, son "la" deyişinde benim vuruşum geliyor.
Ek olarak evet keşke videoyu 60FPS alabilseydim daha akıcı olurdu, yorumun için teşekkürler.

enesoguz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Enes OGUZ
Vuruşların hepsi zaten (2-3'ü hariç) bassa göre değil, sözlere göre. Örneğin adam "lalala" diyor, son "la" deyişinde benim vuruşum geliyor.
Ek olarak evet keşke videoyu 60FPS alabilseydim daha akıcı olurdu, yorumun için teşekkürler.
Evet onu fark ettim ancak söylemek istediğim şu,
mesela la la la dediği anda 3 kill gelse her tempoda

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Evet onu fark ettim ancak söylemek istediğim şu,
mesela la la la dediği anda 3 kill gelse her tempoda
Ha anladım, aslında onun için yeterli klibim var, 120-150 arası klip var fakat bu videoda baştan 10-15 klip seçtim onları birleştirdim. Eğer 30-40 tane kliple yaptığım bir fragmovie olursa öyle yaparım.

Top Bottom