İlk Mailli Olarak Satın Aldığım VALORANT Hesabı Geri Alınmış

Reaksiyon skoru
0
Merhaba arkadaşlar,

Maalesef başıma şöyle tatsız bir olay geldi; eşime Anneler Günü hediyesi bir Valorant hesabı satın aldım. Hesabı yüz yüze bir çocuktan aldım ve ilk mailini de devir aldım ( Riot'a hoş geldin maili var) artı hesabın satın alma geçmişine dair faturalarda elimde mevcut. Bugün hesaba giriş yapmaya çalıştığımda çalındığını fark ettim. İşin ilginç yanı ilk mailde bende olup ne ilk maile ne diğer mailime şifre değiştirme talebi, mail değiştirme talebi gibi bilgilendirme mailleri gelmemiş. Böyle nasıl çalabildi her şeyini aldığım hesabın hiç anlam veremedim. Verdiğim paraya değil ama eşimin karşısında utanç verici komik bir duruma düştüm. Konu ile ilgili destek açtım ( tabii ki satın aldığımı belirtmeden ). Bu nasıl olabiliyor ve konuyla ilgili neler yapabilirim? Konu ile ilgili bilgisi olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Ekler

• HESAP.webp
    HESAP.webp
    29.3 KB · Hit: 42
reis ilk mailinin sende olmasi onemli degil adam ilk maili bilse ilk actigi ajani bilse dogum tarihini bilse riottan alisveris yaptiysa ve o kredi karti numarasini bilse zaten geri alabiliyo. riot da degistirmemizi istediginiz maili verin diyo adam da baska mail veriyo. sana da mail falan gondermiyorlar. Bir site araciligiyla aldiysan siteye bagli olarak geri alabilirsin. Satin alirken araci site kullandin mi

Ben asıl çözümü sunayım. O çakal bir daha satmaya çalışacak başka biriymiş gibi çağır yine yüzyüze paranı al. Ya da vazgeç hesaptan çünkü ilk maili devralman bir şeyi değiştirmiyor. Hesap tekrar tekrar ona gidecek çünkü riot sadece verdiğin bilgilere değil hesaba son giriş yapılan ip adreslerine de bakıyor. Satan adam 200 kere girmiş sen 2 kere girmişsin tabi seni hırsız zanneder riot. Maille böyle böyle oldu desen hesap banlanır yine ele bir şey geçmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,065
Üyeler
174,051
Son üye
dodop
Geri