ZeoX 80+ Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 184 Dahası Reaksiyon skoru 71 İsim Haydar Alp Yıldırım 2 Ağustos 2020 #1 ben yeni bir pc topladım ama ilk önce bios'u mu güncelliyim yoksa windows 10 mu indireyim bilemedim bir yardımcı olur musunuz?
ben yeni bir pc topladım ama ilk önce bios'u mu güncelliyim yoksa windows 10 mu indireyim bilemedim bir yardımcı olur musunuz?
Fatieh 80+ Gold Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 6,452 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 6,260 İsim Fatih 2 Ağustos 2020 #2 Haydar Alp yazmış: ben yeni bir PC topladım ama ilk önce bios'u mu güncelliyim yoksa windows 10 mu yükliyeyim bilemedim bir yardımcı olur musunuz? Devamı için tıklayın... Abdullah abinin videoda ilk bios u güncelle sonra windows u kur diyordu. Tabi ne farkı var bilmiyorum çünkü ilerleyen zamanlarda bios a yeni güncelleme geldiğinde sürekli windowsu kaldırıp geri kuramazsın
Haydar Alp yazmış: ben yeni bir PC topladım ama ilk önce bios'u mu güncelliyim yoksa windows 10 mu yükliyeyim bilemedim bir yardımcı olur musunuz? Devamı için tıklayın... Abdullah abinin videoda ilk bios u güncelle sonra windows u kur diyordu. Tabi ne farkı var bilmiyorum çünkü ilerleyen zamanlarda bios a yeni güncelleme geldiğinde sürekli windowsu kaldırıp geri kuramazsın
Yılan Serdar 3T 80+ Gold Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 5,910 En İyi Cevap 2 2 Ağustos 2020 #3 Haydar Alp yazmış: ben yeni bir PC topladım ama ilk önce bios'u mu güncelliyim yoksa windows 10 mu bilemedim indireyim bir yardımcı olur musunuz? Devamı için tıklayın... Fark etmez.
Haydar Alp yazmış: ben yeni bir PC topladım ama ilk önce bios'u mu güncelliyim yoksa windows 10 mu bilemedim indireyim bir yardımcı olur musunuz? Devamı için tıklayın... Fark etmez.