Neler Yeni

Çözüldü✓ Windows 11 vs windows 10

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,302
İsim
C Ş
Evet evet.... Maalesef kaldık yine bizim Z kuşağı windowsla
Mecbur. Bana kalsa Windows XP veya 7 kullanırım keşke güncelleseler. Ama güncel uygulama ve oyunlar için Windows 10 veya 11'i kullanmak zorunlu artık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben yeni sistemime win11 kurdum. 23h2 çok sorunlu değil ama 24h2 de çok sorun var. O yüzden Windows 11 23h2 kullanabilirsiniz ben memnunum.
24H2'de ne sorunlar var söyler misiniz bilgimiz olsun? Ben bir tek kapanırken de Windows açılma sesinin çaldığını gördüm başka pek bir şey göremedim şu an.

bkarahis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Bahadır Kara
Mecbur. Bana kalsa Windows XP veya 7 kullanırım keşke güncelleseler. Ama güncel uygulama ve oyunlar için Windows 10 veya 11'i kullanmak zorunlu artık.

24H2'de ne sorunlar var söyler misiniz bilgimiz olsun? Ben bir tek kapanırken de Windows açılma sesinin çaldığını gördüm başka pek bir şey göremedim şu an.

geçen okumuştum ubisoft oyunlarında çökme yapıyor diye ayrıca açılıp kapanma sürelerinde dengesizlik var bazı kullanıcıların da monitörünün ani olarak kapanıp açıldığı söyleniyor. Ağ ve yazıcı sorunları da mevcutmuş eğer ilgilendiriyorsa.

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
776
İsim
Sercan SAYİT

untaly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Eren Er
geçen okumuştum ubisoft oyunlarında çökme yapıyor diye ayrıca açılıp kapanma sürelerinde dengesizlik var bazı kullanıcıların da monitörünün ani olarak kapanıp açıldığı söyleniyor. Ağ ve yazıcı sorunları da mevcutmuş eğer ilgilendiriyorsa.
2. Monitörde de sorun yapıyor ekranlar gidiyor bazen.

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,302
İsim
C Ş
Yazıcıyı henüz bağlamadım o yüzden bilmiyorum. Açılık kapanmada dediğin gibi bazen dengesizlik oluyor. Bir hızlı açılıyor bir yavaş açılıyor. Bazen hoş geldin ekranında 1-2 saniye siyah ekranda kalıyor.

Bir de az önce fark ettim bunlar ne iğrenç emoji böyle.
1732627349723.png

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,447
Üyeler
161,704
Son üye
THE_Ali111
Top Bottom