Neler Yeni

İlk önce hangi oyunu indirip oynamalıyım?

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Eray Fındık
Arkadaşlar aklımdaki oyunlar
Elden Ring
Rdr2
Witcher 3
Sekiro
Metro Exodus
Disco Elysium
Detroit Become Human
AC Odyssey
R6 Siege
Hayatımda hiç AAA veya dark souls oynamadım sistemimi yeni aldığım için oyunları sıra sıra oynayacağım oyunlar hakkındaki fikirlerinizi bekliyorum

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,566
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Rdr yi sona bırak ònce oynarsan onu ötekilerden zevk alamazsın.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,566
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
senin tavsiyen ne hocam yatmadan önce rdryi indirmeye koymayı düşünüyordum tam :D
Valla kanka sana kalmıș ama dediğim gibi rdr sona bırak.Witcher bașlayabilirsin ben șaun blood and Wine oynuyorum emin ol bașyapıt bir oyun witcher.

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,744
İsim
Gtx 1090Tİ
Arkadaşlar aklımdaki oyunlar
Elden Ring
Rdr2
Witcher 3
Sekiro
Metro Exodus
Disco Elysium
Detroit Become Human
AC Odyssey
R6 Siege
Hayatımda hiç AAA veya dark souls oynamadım sistemimi yeni aldığım için oyunları sıra sıra oynayacağım oyunlar hakkındaki fikirlerinizi bekliyorum
Witcher'ı kışın oyna

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,744
İsim
Gtx 1090Tİ
hangi oyunla başlayayım bu AAA ve kalğteli oyun macerama ac odyssey kalıyor gerğye o zaman
Detroit+metro oynayabilirsin ama metronun hikayesi diğer oyunlarıyla bağlantılı.
Ayrıca listene ps exclusivelerini de ekle.

xTURANN

80+ Silver
Bu oyunların arasında niye God Of War gibi bir efsane yok ?
Bu listeye göre witcher3, elden ring ve rdr2'yi sona bırak. Sıra bu oyunlara gelince önce elden ring, sonra witcher3 ve ardından rdr2 oynamanı öneririm.

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Eray Fındık
Bu oyunların arasında niye God Of War gibi bir efsane yok ?
Bu listeye göre witcher3, elden ring ve rdr2'yi sona bırak. Sıra bu oyunlara gelince önce elden ring, sonra witcher3 ve ardından rdr2 oynamanı öneririm.
çünkü önce bunları aldım ve ona para kalmadı o da sonra artık
Neden o 3 oyunu sona bırakmamı önerdiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Detroit+metro oynayabilirsin ama metronun hikayesi diğer oyunlarıyla bağlantılı.
Ayrıca listene ps exclusivelerini de ekle.
3 metro oyunuda var hangisi ilk hikaye hocam

xTURANN

80+ Silver
Neden o 3 oyunu sona bırakmamı önerdiniz?
O Oyunlar kendini kanıtlamışlar çünkü.
Witcher3'ün indirimlerde şuan ne kadara düştüğünü bilmiyorum ama ben 15 liraya goty edition almıştım. 15 Liraya alabileceğin en iyi oyun. Keza RDR2'de öyle. Steam dolar kurunu güncellemeden önce 200 Lira civarına almıştım. Fiyatına göre çok iyi bir oyun. 1050Ti olduğu için oynayamıyorum ama yakında 4060'a geçicem. Bir şans vermeyi düşünüyorum oyuna.

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Eray Fındık
O Oyunlar kendini kanıtlamışlar çünkü.
Witcher3'ün indirimlerde şuan ne kadara düştüğünü bilmiyorum ama ben 15 liraya goty edition almıştım. 15 Liraya alabileceğin en iyi oyun. Keza RDR2'de öyle. Steam dolar kurunu güncellemeden önce 200 Lira civarına almıştım. Fiyatına göre çok iyi bir oyun. 1050Ti olduğu için oynayamıyorum ama yakında 4060'a geçicem. Bir şans vermeyi düşünüyorum oyuna.
bende 150ye aldım bazı arkadaşlar rdryi en son oyna zevk alamzsın yoksa diğer oyunlardan dediler arada kaldım hangisini indireceğime kesin oyna dediğiniz oyun var mı listede

xTURANN

80+ Silver
bende 150ye aldım bazı arkadaşlar rdryi en son oyna zevk alamzsın yoksa diğer oyunlardan dediler arada kaldım hangisini indireceğime kesin oyna dediğiniz oyun var mı listede
Ben aşırı fazla hikaye oyunu oynayan biri değilim.

Benim için en iyi hikaye oyunu god of war. Başkasını tanımıyorum. Witcher3 denedim, şuan da arada girip 1 - 2 tane görev yapıyorum ama god of war kadar sarmıyor beni. Önceliğinizi elden ring, witcher3 ve rdr2'ye vermeyin çünkü o oyunlar çok iyi. Beni sarmasa da oyunun puanları yorumları falan ortada. İlk önce sekiro falan dene. R6 FPS Oyunu bu arada, Hikayesi bir şeyi yok. Ona arkadaşlarınla girsen daha çok zevk alırsın.

Kısacası, witcher3, elden ring ve rdr2'ye öncelik verme de neye veriyorsan ver.

Top Bottom