Modlarla efsane oluyor. Hala kaza fizikleri inanılmaz yeni oyunlara taş söktürür.Alıntıyı görüntüle
sene 2008, istanbula yeni gelmişiz salonda komple set halinde kurulu bilgisayar var.
halen daha oynarım çok severim.
Eve gelen misafir çocuklarının senin oyununun ayarlarını bozması yada yanlıslıkla new game yapması aşırı sinir bozucu ya benimde hayal kırıklığım builk bilgisayar alındığında crysis falan yüklemişlerdi ne olduğunu anlamadığımdan ateş edip çıkıyordum. sonra sınıftan arkadaş flash belleğe warband attı onu oynuyordum ailem işe gidiyordu ben de okula geç kalıyordum warband oynayacağım diye, sonra demo sürümü bitti oyunu satın alınız yazısı gelince dünyam başıma yıkıldı. zor bela bir yerlerden kod bulup oynamaya devam etmiştim.
Şu anda Rachel'ın 350Z'si ile dolaşıyorum...Modlarla efsane oluyor. Hala kaza fizikleri inanılmaz yeni oyunlara taş söktürür.
Bot herris vardı adı hala aklımdaCS 1.5 botlarla beraber as_tundra mapini oynamıştım. Chatte türkçe konuşmaları online hissiyatı veriyor diye 5 6 sene oynadım o şekilde
O'connar'ın suprası rachel'in 350Z si farklı oyunlar oynasakta yaşatılır. Efsaneler ölmezŞu anda Rachel'ın 350Z'si ile dolaşıyorum...
Gercekten cocukluk travmam bu oyun dayım getirmişti.Kafasında kollarında bomba olan adamlar iskeletler felan kovalıyordu.Şuan yeni çıkanlar nasıl acaba oynadın mı bir hikayesi varmı acaba oyununSerious Sam Bu oyunu çocuklugunda oynamayan çok şeyu kaçırmıştır en az 10 defa bitirdim
Mesaj otomatik birleştirildi:
6 yaşında oynadıgım ilk oyunum oldu sene 2013 vaybe
yine diğer oyunlar benzer fantastik çarlar varGercekten cocukluk travmam bu oyun dayım getirmişti.Kafasında kollarında bomba olan adamlar iskeletler felan kovalıyordu.Şuan yeni çıkanlar nasıl acaba oynadın mı bir hikayesi varmı acaba oyunun