MeynnZenith
80+ Silver
- Katılım
- 9 Aralık 2020
- Mesajlar
- 4,359
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,343
- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #14
Göz kırptığını fark edemiyorum benGüzel olmuş.
Ekranı aşağı yukarı yapınca göz kırpması da ayrı bir hava katıyor.
Göz kırptığını fark edemiyorum benGüzel olmuş.
Ekranı aşağı yukarı yapınca göz kırpması da ayrı bir hava katıyor.
Ayrıca alttaki bulanıklığa anlam veremedim. Neden ekledin?Yukarıda dediğim gibi, fotoğrafın dosyalarını kaybettim ve bir cihazdan diğerine aktara aktara çözünürlüğü de düştü sanırsam. Bu kadar düşük değildi çünkü. Fikriniz için sağ olun.
Benim ekranda kırpıyor :dGöz kırptığını fark edemiyorum ben. Teşekkürler fikriniz için.
Yeni gördüm. Yukarıda açıkladım onun nedenini. Teşekkürler fikriniz için.Düzenlemiştim mesajı :/
O kadar fazla blur yapmamıştım aslında, nedense çok fazla gibi görünüyor son halinde. Eklememin nedeni de dikkati yüze vermekti.Ayrıca alttaki bulanıklığa anlam veremedim. Neden ekledin?
Teşekkürler.İlk çalışma için iyi.
Ellerine sağlık, yarin gel tasarımcı olarak ise başlaVideolar izleyerek, photoshop programını kurcalayarak bir tane zombi temalı çalışma yaptım. İlk çalışmam kendisi.
Karakter olarak kardeşimi kullandım, sonra çeşitli şeyler ekleyerek zombiye dönüştürdüm. Arka plan renklendirmesi, karakterdeki detaylar bana ait.
Sizce nasıl olmuş? Bana kalırsa fena değil, sadece alt kısımdaki blur fazla gibi geldi ama sonradan da değiştiremedim.
NOT: Fikirlerini belirten çoğu arkadaş aynı şeyleri soruyor, o yüzden genel açıklama yapacağım:
Vücut kısmındaki blur efekti ilk yaptığımda o kadar fazla değildi, kaydettikten sonra nedense çok blurlu görünmeye başladı. Fotoğrafın çözünürlüğü düşük değil, fotoğrafın dosyalarını kaybettiğim için ve fotoğraf cihazdan cihaza aktarıldığı için (Wp yolu ile) çözünürlük de bundan etkilendi.
![]()
biraz daha canlı olabilir.Daha kırmızı kanlı gibiGerçekçiden kastınız nedir? Ölü gözleri gibi yaptım aslında. Rengi soluk ve göz bebekleri beyaz. Fikrinizi belirtirseniz sevinirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kiyaget derken kıyafet yazmak istediğinizi düşünüyorum. Yukarıda açıkladım neden net olmadığını. Fikriniz için teşekkürler.
Bilerek beyaz yapmıştım ama dediğiniz gibi gözlerinin etrafı kırmızı olabilirmiş, güzel hava katarmış. Teşekkürler.biraz daha canlı olabilir.Daha kırmızı kanlı gibi
Teşekkür ederim.Ellerine sağlık, yarin gel tasarımcı olarak ise başla![]()
Teşekkür ederim.Ilk sefere göre gayet başarılı. Zamanlar renk paletini ve renk kontrastını oturtur çok daha iyi işler yaparsın zaten.