Neler Yeni

İlk sınavımı oldum !

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ne diyon olum :ROFLMAO: :ROFLMAO: Ben 8. sınıf karnemde hata yapılmıştı 84 yerine 74 yazmışlardı tek tek hesaplamıştım.
Hahahahaha!
Zamanında 85 çok iyi bir ortalamayken parayla not basan okullar yüzünden çok yakın bir tanıdığım 2 sene mezuna kalıp çalıştıktan sonra (83 ortalaması) 6000'den 10.000'e düştü sıralaması.
Evet küçük sincap şimdi beni rahat bırak!

ekremabi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Burak
İlk dönem tüm sınavları olan ben:
First time?

Has4nGodEx

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
Hasan Acar
@EMGRANDO @Berke Gözükara @Sucuk:Ekmek
Bana kızgın atanlar!
Bir gün siz veya bir yakınınız sınavda iyi yapmasına rağmen parayla basılan notlar nedeniyle geri düşerse görürüm sizi!
PUHAHAHAHAHA :ROFLMAO: :ROFLMAO:
:D? Babamız da aynen öyle yapacaktır. Müdürün odasına gidip bizim çocuğun notları düşük al şunu cebine koy, bizim notları da yükselt diyecektir. AHAHAHAHAHAH çok beklersin. Hiç bir özel okul bunu kabul etmez.

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
:D? Babamız da aynen öyle yapacaktır. Müdürün odasına gidip bizim çocuğun notları düşük al şunu cebine koy, bizim notları da yükselt diyecektir. AHAHAHAHAHAH çok beklersin. Hiç bir özel okul bunu kabul etmez.
Demesine gerek yok zaten yıllık 20k (en az) para verince not yükseltme OTOMATİKMAN oluyor.

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Vallaha neresiyse orası bana da söyleyin ben de gideyim. Ben okula 15K para veriyorum. %90 burs ile bir de.
O zaman sual!
Yıllardır YKS not ortalamasın neden artıyor? Öğrencilere bir anda zeka patlaması mı geldi!
Mesaj otomatik birleştirildi:

PUAHAHAHHAA!
Bizzat kendimden biliyorum, 7. sınıfta 98 aldığım sınavı 100 yapılmayan yerden 8. sınıfta 85 aldığımı 100 yaptılar. PARA PARA PARA

Has4nGodEx

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
Hasan Acar
O zaman sual!
Yıllardır YKS not ortalamasın neden artıyor? Öğrencilere bir anda zeka patlaması mı geldi!
Mesaj otomatik birleştirildi:

PUAHAHAHHAA!
Bizzat kendimden biliyorum, 7. sınıfta 98 aldığım sınavı 100 yapılmayan yerden 8. sınıfta 85 aldığımı 100 yaptılar. PARA PARA PARA
Kanaat diyeceğim maks 15p ama mübarek sizin hocalarda da ne kanaat varmış. Helal olsun :)

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kanaat diyeceğim maks 15p ama mübarek sizin hocalarda da ne kanaat varmış. Helal olsun :)
Ka'nat sadece tavukçuda olur o.O2
LGS gibi YKS'de de sadece saf sınav puanı ile yerleşilse bir nebze olsun gariban öğrencilerin hakkı daha az yenir.
Ki onu geçtim adam 15k sıralama yapmış tıpa zar zor giriyor ama 30k sıralama + PARA onu tıpta okutuyor. PARAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Top Bottom