ilk spor sonrası ağrı

DarkQuell

80+
Reaksiyon skoru
148
merhaba;

Cumartesi günü spora başladım ve şuan kolumu açıp kapatırken hatta kolumu düz tutarken ağrılar ve acılar oluyor ağrı olacağını tahmin ediyordum ama kolumu düz tutamayacak kadar olacağını tahmin etmiyordum normal midir yoksa bi kas kes gevşetici içeyim mi ayrıyeten bu günde spor için çağırdı hoca gideyim mi

Hamlıktan olur hocam. İlk gün kendinizi çok zorladıysanız daha acılı olması normaldir.

merhaba;

Cumartesi günü spora başladım ve şuan kolumu açıp kapatırken hatta kolumu düz tutarken ağrılar ve acılar oluyor ağrı olacağını tahmin ediyordum ama kolumu düz tutamayacak kadar olacağını tahmin etmiyordum normal midir yoksa bi kas kes gevşetici içeyim mi ayrıyeten bu günde spor için çağırdı hoca gideyim mi
Hamladığın için çok zorlama. İlk 1-2 gün abartı ağrı olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sence 2 gün dinlendirdim vücudumu bu gün gideyim mi
Git ama zorlama

sence 2 gün dinlendirdim vücudumu bu gün gideyim mi
Bugün de gidin, ama çok az çalışın. Sonra bir gün ara verirsiniz. Vücut alışsın, 1 haftada hamlığı atarsınız vücudunuzdan.

Hamladıysanız ondandır bende egzersiz yapmaya çalışınca aynı şeyleri yaşıyorum hocanıza durumu belirtin size uygun bir program ayarlasınlar. Şimdilik ağrısını geçirmek için ise uyku en iyi çözüm ağrı kesici içip uyumaya çalışın.

Hamlılık oldu gayet normal.
Programını bozma git spora.
İlaç içmeye gerek yok.

Ağrıların en tatlısı.Spora devam ettikçe geçer.

Hamlılık oldu gayet normal.
Programını bozma git spora.
İlaç içmeye gerek yok.
Hamladıysanız ondandır bende egzersiz yapmaya çalışınca aynı şeyleri yaşıyorum hocanıza durumu belirtin size uygun bir program ayarlasınlar. Şimdilik ağrısını geçirmek için ise uyku en iyi çözüm ağrı kesici içip uyumaya çalışın.
Hamladığın için çok zorlama. İlk 1-2 gün abartı ağrı olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Git ama zorlama
valla sağolun 2 gündür diyorum ilk günden ters hareket yapıp kendimi mi sakatladım diyorum

Oram buram ağrıyor diye az kilo yada hareket yapma, program ne ise ona devam et.
1-1.5 haftaya ağrı kalmaz.

• Beğen
Reaksiyonlar: soul
dinlendikce geçmez o ağrılar. ağrıların üstüne git kendini sakatlamayacak şekilde zorla, üstesinden gelirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,167
Üyeler
185,037
Son üye
TRSergeant
Geri