İlk uygulayisim nasıl nerelerde hata var? Solda biraz boşluk var sıkıntı yaratır mı? Bir de dışa taşan o macunları peceteyle silsem yanındaki bileşenlere zarar gelir diye korkuyorum çünkü hemen pecetenin altında kalıyorlar
hamurmu yoğuyorsunuz hocam sjsjs hocam ne kadar ince katman olursa okadar iyi olur çok fazla bu(Dosya boyutu büyük diye yükleyemiyorum)
İlk uygulayisim nasıl nerelerde hata var? Solda biraz boşluk var sıkıntı yaratır mı? Bir de dışa taşan o macunları peceteyle silsem yanındaki bileşenlere zarar gelir diye korkuyorum çünkü hemen pecetenin altında kalıyorlar
Tamamdır iyi böyle. Mükkemmelliyetçilik aramaya gerek yok o kadar.
Evet hocam bende supheliyim izlediğim videolarda böyle değildihamurmu yoğuyorsunuz hocam sjsjs hocam ne kadar ince katman olursa okadar iyi olur çok fazla bu
Çok kalın. İnceltiniz.(Dosya boyutu büyük diye yükleyemiyorum)
İcelttim hocam son attığım fotoğrafa bakar mısınız olmusmu?Çok kalın. İnceltiniz.