Neler Yeni

İlk Video Editim Nasıl Olmuş?

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Video Burada
Nasıl olmuş hatalarımıda söylerseniz sevinirim
Premiere Pro ile editlendi
3.20dk sürdü exportu

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
Yazılar altta değil de biraz daha ortada veya üstte olabilirdi. Onun dışında iyi gibi. Yazı fontunu değiştirmeyi deneyebilirsin klasik kalmış biraz.

• Beğen
Reaksiyonlar: memz

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
770
İsim
Utku Şeref
başlangıcı göre iyi arkadaki şarkıyı sen mi koydun bilmiyorum ama cuk oturmuş bence tek sıkıntısı yazı fontunu ve büyüklüğünü yanlış seçmişsin. Ayrıca biraz daha ekstra şeyler katabilirdin mesela altyazı gibi değilde yandan bi bilgi baloncuğu gelir orda yazardı sonra geri giderdi tabi daha yeni öğreniyorsun geliştirirsin elbet bunun peşini bırakma gelecekte çok para kazandırır ;)

• Beğen
Reaksiyonlar: memz

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Kerem Işık

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yazı fontu değişirsen daha iyi olur.

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
başlangıcı göre iyi arkadaki şarkıyı sen mi koydun bilmiyorum ama cuk oturmuş bence tek sıkıntısı yazı fontunu ve büyüklüğünü yanlış seçmişsin. Ayrıca biraz daha ekstra şeyler katabilirdin mesela altyazı gibi değilde yandan bi bilgi baloncuğu gelir orda yazardı sonra geri giderdi tabi daha yeni öğreniyorsun geliştirirsin elbet bunun peşini bırakma gelecekte çok para kazandırır ;)
after effects kullansam vardı aklımda o baloncuk işi ama
müikde kevin macleodun bir müzüğiydi atarım şimdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Jaja50

80+ Silver
Yazı fontu çok sade. Biraz daha özenirsen daha güzel olur. Arkadaki fon müziği tam oturmuş, eline sağlık.

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Yazı fontu çok sade. Biraz daha özenirsen daha güzel olur. Arkadaki fon müziği tam oturmuş, eline sağlık.
fontu değiştireceğim ileride
yani biraz daha uğraşabilirdim ama pc izin vermiyor yetmiyor gücü

Top Bottom