ilk denemem hatalarımı görmek için attım sağolunYazılar altta değil de biraz daha ortada veya üstte olabilirdi. Onun dışında iyi gibi. Yazı fontunu değiştirmeyi deneyebilirsin klasik kalmış biraz.
istersen sen yükle denemek için yaptım kendimiYoutube'a koysaydınız keşke.
after effects kullansam vardı aklımda o baloncuk işi amabaşlangıcı göre iyi arkadaki şarkıyı sen mi koydun bilmiyorum ama cuk oturmuş bence tek sıkıntısı yazı fontunu ve büyüklüğünü yanlış seçmişsin. Ayrıca biraz daha ekstra şeyler katabilirdin mesela altyazı gibi değilde yandan bi bilgi baloncuğu gelir orda yazardı sonra geri giderdi tabi daha yeni öğreniyorsun geliştirirsin elbet bunun peşini bırakma gelecekte çok para kazandırır
başlangıcı göre iyi arkadaki şarkıyı sen mi koydun bilmiyorum ama cuk oturmuş bence tek sıkıntısı yazı fontunu ve büyüklüğünü yanlış seçmişsin. Ayrıca biraz daha ekstra şeyler katabilirdin mesela altyazı gibi değilde yandan bi bilgi baloncuğu gelir orda yazardı sonra geri giderdi tabi daha yeni öğreniyorsun geliştirirsin elbet bunun peşini bırakma gelecekte çok para kazandırır