Yardım İLLET TELEKOM'UN MÜŞTERİ HİZMETLERİ NEREDE?

Zerkavizs

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
161
Uygunsuz davranış
Bu kodumun firmasının 444 1 500 numarasını arıyorum ona bas buna bas en sona geliyorum yapay zeka "ekiplerimiz işlem yapmaya ve arızayı çözmek için çalışmalara devam ediyor." diyor ve konuşşma kapanıyor bu "Müşteri Hizmetleri" nerede acaba? Nasıl ulaşılır. 3 gündür internetim yok üst kattaki internete bağlıyım resmen yani sorun sadece benim internetimde binada sokakta sıkıntı yok.

bilerek yapıyolar bağlanama diye
Çıldırmak üzereyim, zaten sinirim asabım bozuk, bok gibi bir hafta geçiriyorum harbi psikolojim yerinde değil şuanda. Mouse, Telefon herşeyi kırıcam şimdi kanka nasıl ulaşılır bunlara ya.

Başka bir cihazdan ara
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu kodumun firmasının 444 1 500 numarasını arıyorum ona bas buna bas en sona geliyorum yapay zeka "ekiplerimiz işlem yapmaya ve arızayı çözmek için çalışmalara devam ediyor." diyor ve konuşşma kapanıyor bu "Müşteri Hizmetleri" nerede acaba? Nasıl ulaşılır. 3 gündür internetim yok üst kattaki internete bağlıyım resmen yani sorun sadece benim internetimde binada sokakta sıkıntı yok.
Ayrıca neden 444 1 500 ü arıyorsun ki 444 1 444 yada 444 0 375 I ara

Başka bir cihazdan ara
Tamamdır deniyelim bakalım. Açmazlarsa modemi parçaladığımda atıcam fotoğrafı hem buraya, hem de bu İLLETLERE.

Başka bir cihazdan ara

Onları da aradık herhalde tam bilmiyorum bakayım bi. Sağol hatırlattığın için.

geçen aylarda bende teldon için aramıştım bir türlü müşteri hizmetleri yok sonra hattı taşıdım

Başka bir cihazdan ara

şimdi aradım hepsini ve hepsinde aynı mevzu

geçen aylarda bende teldon için aramıştım bir türlü müşteri hizmetleri yok sonra hattı taşıdım
Yapay zekayı da şirketlerini de şimdi yerle bir edicem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,612
Üyeler
192,427
Son üye
berkgrt
Geri