Neler Yeni

İmamoğlu Bir Vaatini Daha Bozdu

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Kardeşim neden kredi çekiliyor bence önce bunu sorgulayalım bu ülkede yüksek bir seviye vergi alınıyor ve ülkenin nüfusu da yüksek üzerine üstlük devlet kendisi uzay mekiği yapmıyor tek yaptıkları yol.
Proje yapmak için kredi çekiliyor. Mesela bir projenin maliyeti 5 milyar TL olsun diyelim. Belediye ancak 3-4 para biriktirip yapabilir. Onun yerine anında eline para geçer hemen başlar. Krediyi de o binadan gelen gelir ile öder. Bunu herkes yapıyor şirketler bile. Kötü bir şey değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oy verenler bin pişman mı? Pişman!
Sulardan çamur akıyor.
Onda İmamoğlu'nun suçu yok.
Gerekli bakım yapılıyor.
1602707599503.png

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Borç mantığına toplam borç olarak bakmaman lazım. Belediyeler 10-15 yıllık kredi çekerler. Yıllık ne kadar borç ödediğine bakman lazım. Mesela yıllık 2-3 milyar ödüyorsa hiç bir şey.
Toplam borç mantığına göre Ankara ile kıyaslayınca hemen hemen eşit oluyor.
Öyle bir veri bulacak kadar vaktim olmadığı için hiç o açıdan bakmamıştım. Malum genelde tuvaletteyken bu forumda geziniyorum.
Oy verenler bin pişman mı? Pişman!
Sulardan çamur akıyor.
Bu ne? Hapeke mįsaz mı bu? Benim musluğumdan akmıyor hiç olmazsa. @Sunstorm harbi geçmişine baksak DH forum vardır kesin.
Proje yapmak için kredi çekiliyor. Mesela bir projenin maliyeti 5 milyar TL olsun diyelim. Belediye ancak 3-4 para biriktirip yapabilir. Onun yerine anında eline para geçer hemen başlar. Krediyi de o binadan gelen gelir ile öder. Bunu herkes yapıyor şirketler bile. Kötü bir şey değil.

Onda İmamoğlu'nun suçu yok.
Gerekli bakım yapılıyor.
Alıntıyı görüntüle
Evet ne kadar borç alındığı değil o borçların nereye nasıl kullanıldığı daha önemli bence. Sonuç olarak 1000 alıp onu 10000 de yapabilirsin 100 de.

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
haro
-Siz imamoglu, camiye gitmez , namaz kılmaz, Allah ı bilmez, peygamberi bilmez. İmamoglu sen daha neyini soruyosun?

Tamam da adam müslüman degil ki niye gelsin ki? Yoo yunan. yunan torunu. Biliyorum. Var. 3150 milyona bi şampanya kapagını patlatıyor. Garsona 3 milyar bahşiş veriyor. Osmanlı olsa bu gün ayasofyaya gelirdi.

-Oy verenler bin pişman mı? Pişman! Sulardan çamur akıyor.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Evet ne kadar borç alındığı değil o borçların nereye nasıl kullanıldığı daha önemli. Sonuç olarak 1000 alıp onu 10000 de yapabilirsin 100 de.
Haklısın. Bankalar da ona bakıyor zaten. Proje gereksiz bir şey ise veya üstünde iyi düşünülmemiş bir proje ise kimse para vermez.

-Siz imamoglu, camiye gitmez , namaz kılmaz, Allah ı bilmez, peygamberi bilmez. İmamoglu sen daha neyini soruyosun?

Tamam da adam müslüman degil ki niye gelsin ki? Yoo yunan. yunan torunu. Biliyorum. Var. 3150 milyona bi şampanya kapagını patlatıyor. Garsona 3 milyar bahşiş veriyor. Osmanlı olsa bu gün ayasofyaya gelirdi.

-Oy verenler bin pişman mı? Pişman! Sulardan çamur akıyor.
Hristiyan olsun veya Budist olsun. Dinine bakılmaz verdiği hizmete bakılır.

Top Bottom