Anadolu'da da birçok iş imkanı var ama beğenmiyorlar. En basitinden Gaziantep'in sanayisi sürekli gelişiyor. Şimdi organizeye sanayi 4 ve 5 kuruluyor.istanbula iş için gelen ailelere anadoluda herhangi bir şehirde iş imkanı kurulması taraftarıyım yoksa bu iş böyle olmaz yüz ölçümü küçük olan bir şehirde 16 milyon insanın yaşaması pek mantıklı gelmiyor bana.
Seçim zamanında Binali Yıldırım deprem toplanma alanları çoğaltılacak demişti. Chplilerden ise gereksiz diyerek karşılanmıştı. Chpli vatandaşlar da öyle diyordu.Kanıt?
He... Ben tam tersi anladım.Seçim zamanında Binali Yıldırım deprem toplanma alanları çoğaltılacak demişti. Chplilerden ise gereksiz diyerek karşılanmıştı. Chpli vatandaşlar da öyle diyordu.
bir söz vardı tam hatırlamıyorum ne kadar iyi yalancıysan o kadar iyi siyatsetçisin diye öyle bir şey diyalan uzerıne kurulu bır sıstemın neyını tartısıyorsunuz kım gelse aynı hep aynı sey sıyaset = YALAN
iskan: insanları bir yere yerleştirme, yurtlandırma.Anadolu'da da birçok iş imkanı var ama beğenmiyorlar. En basitinden Gaziantep'in sanayisi sürekli gelişiyor. Şimdi organizeye sanayi 4 ve 5 kuruluyor.
İşte Üzüm Üzüme Baka baka kararırSayın Ekrem İmamoğlu bir vattini daha bozdu maalesef.
Sözü geçen vaat;
'Ben, çocuklarımız için daha iyi bir geleceğin mümkün olduğunu biliyorum. Bu gelecek, parklar, trafiksiz sokaklar, oyun merkezleri, sağlıklı bir çevre ve gıda, eşit ve nitelikli eğitim olanakları gibi yatırımlara öncelik vermeye bağlı.
İstanbul' da park ve deprem toplanma noktalarını ihaleye çıkardı.
İBB'nin Şişli ve Beşiktaş'taki ihalesine katılan olmadı
İBB'nin Beşiktaş ve Şişli'de satışa çıkardığı arsaları alan çıkmazken, park ve deprem toplanma bölgesinin satılmaya çalışılması tepki topladı.m.ensonhaber.com
Ekrem Ä°mamoÄlu'nun seçim vaatleri: 'Ä°stanbul'da hayatı kolaylaÅtıracak çözümler'
CHP'nin Ä°stanbul BüyükÅehir Belediye BaÅkan Adayı Ekrem Ä°mamoÄlu, 'Ä°stanbul'da hayatı kolaylaÅtıracak çözümler' baÅlıÄıyla vaatlerini açıkladı.amp.evrensel.net
Partizanlık yapmıyorum. Gerekli yerde övüyorum gerekli yerde batırıyorum. Amacım millet kusursuz diyor hani dört dört başkan diye. Onlara gerçeği gösteriyorum. Keşke 80 tane Mansur başkanımız olsa.istanbula iş için gelen ailelere anadoluda herhangi bir şehirde iş imkanı kurulması taraftarıyım yoksa bu iş böyle olmaz yüz ölçümü küçük olan bir şehirde 16 milyon insanın yaşaması pek mantıklı gelmiyor bana. BU arada herhangi bir menfaatiniz yoksa partizanlık yapmayın haklı kimse ülkenin yararına hangisi yararlı olursa o kişiyi tercih edin türkiye gibi bir ülkede partizanlık yapmak şapşallıktır.
Şuan Antep'e çok fazla çalışacak insana ihtiyaç duyuyor. Fabrikaları geziyorum. Gezdiğim fabrikaların %60 işçi arıyor ama bulamıyor. İmkanlar da iyi. Şimdi işçiler daha rahat iş yerine gitsin diye. Sanayi bölgelerine giden metro hattı yapıldı.iskan: insanları bir yere yerleştirme, yurtlandırma.
Partizanlık yapıyorsun demedim toplu bir şekilde insanlara siyasi konuda bir öneride bulundum.Partizanlık yapmıyorum. Gerekli yerde övüyorum gerekli yerde batırıyorum. Amacım millet kusursuz diyor hani dört dört başkan diye. Onlara gerçeği gösteriyorum. Keşke 80 tane Mansur başkanımız olsa.
Mansur başkan nasıl yapıyor o zaman? Adam çok iyi yönetiyor. İmamoğlu'nun destek alamamasının sebeplerinden birisi muhalefet partisi olması ama projeleri saçma olduğu için destek çıkılmıyor. Hadi destek çıkılmıyor anladım ama o kadar şeye zam yaptı. Tüm derneklerin desteğini kesti. Ya oradan gelen paralar nereye gidiyor?Ben İmamoğlu bu sorunları çözerdi demiyordum. Neredeyse 20 milyon insanın yaşadığı orta büyüklükteki bir şehri sadece belediyeye bağlamak çok saçma. Sırf muhalefet parti olduğu için AKP belediyesinin aldığı desteğin 3/1'ini anca alabiliyor. İstanbul'da bence belediye olmamalı. Direk devlet bakmalı. 20 milyon insanın sorunu belediye başkanı olarak kimi koysanız çözemez.
5 milyon ile 20 milyon bir mi? Mansur Yavaş zaten Allah'ımdır inşallah cb adayı olur. 2030'de seçimler Ekim gibi yapılırsa oy da atabileceğim.Mansur başkan nasıl yapıyor o zaman? Adam çok iyi yönetiyor. İmamoğlu'nun destek alamamasının sebeplerinden birisi muhalefet partisi olması ama projeleri saçma olduğu için destek çıkılmıyor. Hadi destek çıkılmıyor anladım ama o kadar şeye zam yaptı. Tüm derneklerin desteğini kesit. Ya oradan gelen paralar nereye gidiyor?