Neler Yeni

IMEI Atmak için root gerekir mi suç mu?

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Dedem hacca giden biri arkadaşına telefon aldırmış samsung a31 'di sanırım türkiyede olmayan bir model ilk başta kullanıyordu sonra arama yapmıyor diye bana getirdi imei süresi dolmuş.
Başka bir telefondan imei atmak için root gerekir mi? Bir kaç yerde suç cezası var diye okudum doğru mu?

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,924
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Dedem hacca giden biri arkadaşına telefon aldırmış samsung a31 'di sanırım türkiyede olmayan bir model ilk başta kullanıyordu sonra arama yapmıyor diye bana getirdi imei süresi dolmuş.
Başka bir telefondan imei atmak için root gerekir mi? Bir kaç yerde suç cezası var diye okudum doğru mu?
Sizin evde yapacağınız işlemi kim nereden bilsin. Sıkıntı çıkmaz. Bu konularda bilginiz yoksa zorlanabilirsiniz.
Telefona uygun rom indirip , telefonu sıfırlayıp imei ayarlarını baştan yüklüyorsunuz. Burda bir cümlede anlattığım gibi bilmeyen birisi için kolay değildir.

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sizin evde yapacağınız işlemi kim nereden bilsin. Sıkıntı çıkmaz. Bu konularda bilginiz yoksa zorlanabilirsiniz.
Telefona uygun rom indirip , telefonu sıfırlayıp imei ayarlarını baştan yüklüyorsunuz. Burda bir cümlede anlattığım gibi bilmeyen birisi için kolay değildir.
İnternetten baktım baya basit gözüküyordu bilgisayara bağlayıp bir program açıyor oraya atmak istediği imei yazıyor ve start basıyor oluyor. Hatta bilgisayara bağlamadan direk telefona indirilen bir uygulama ile yapanda var. Daha önce root falan attım telefonlara ondan çok daha kolay gözüküyor. Telefonlar sürekli bir sisteme bağlı acaba oradan anlaşılır mı?

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,924
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
İnternetten baktım baya basit gözüküyordu bilgisayara bağlayıp bir program açıyor oraya atmak istediği imei yazıyor ve start basıyor oluyor. Hatta bilgisayara bağlamadan direk telefona indirilen bir uygulama ile yapanda var. Daha önce root falan attım telefonlara ondan çok daha kolay gözüküyor. Telefonlar sürekli bir sisteme bağlı acaba oradan anlaşılır mı?
2 senedir IMEI attığım telefonu kullanıyorum. Sorun teşkil etmez.

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Her modele bilgisayardan imei atamazsın.Bazı modellere hiç atamazsın.Box gerekiyor bazı modellerde. Root ise şart.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,758
Üyeler
161,341
Son üye
Hseyn24
Top Bottom