3 sene sonra satabilirsin bu sene aralık ayında yani o zaman tüm hatlara açılıre devlette kimliğimin üstüne kayıt etmiştim 30/12/2022 tarihinde başka biri hat takıp kullanabilir mi
3 sene sonra bütün hatlara açılacak telefon. Fakat 3 sene sonra dahi siz kaydı silme hakkına sahipsiniz. Yani 3 sene sonra telefonu sattınız, sonra e-devlet'e girip kaydı silerseniz sattığınız kişi tekrar telefonu kaydettirmek zorunda olacak. Burada güven durumu devreye giriyor. Alacak kişi bu durumu bilip alırsa satarsınız elbette telefonu.e devlette kimliğimin üstüne kayıt etmiştim 30/12/2022 tarihinde başka biri hat takıp kullanabilir mi
Şu dediğiniz şeyi bilen fazla kişi olduğunu sanmıyorum3 sene sonra bütün hatlara açılacak telefon. Fakat 3 sene sonra dahi siz kaydı silme hakkına sahipsiniz. Yani 3 sene sonra telefonu sattınız, sonra e-devlet'e girip kaydı silerseniz sattığınız kişi tekrar telefonu kaydettirmek zorunda olacak. Burada güven durumu devreye giriyor. Alacak kişi bu durumu bilip alırsa satarsınız elbette telefonu.
o en son 2 sene değil miydi ne ara 3 oldu ya3 sene sonra satabilirsin bu sene aralık ayında yani o zaman tüm hatlara açılır
3 olduo en son 2 sene değil miydi ne ara 3 oldu ya
satamam yani ozaman sanırım alan kişi sadece benım adıma olan hat kullanırsa kullanabilecek mi3 oldu